Tokatspor'da Transfer Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

Tokatspor'da Transfer Çalışmaları

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Tokatspor'un genel menajeri Aytunç Bozkurt, stoper ve forvet oyuncusu alarak, yeni sezon için transfer çalışmalarını tamamlayacaklarını bildirdi.

24.08.2015 17:33

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Tokatspor'un genel menajeri Aytunç Bozkurt, stoper ve forvet oyuncusu alarak, yeni sezon için transfer çalışmalarını tamamlayacaklarını bildirdi.

Bozkurt, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, takımlarının Afyon'da 12 gün süren bir kamp dönemi geçirdiğini kaydetti.

Kamptan memnun olduklarını dile getiren Bozkurt, "Dört hazırlık maçı oynadık. Verimli bir kamp dönemi geçti. Lig başlayana kadar çalışmalarımızı kendi tesislerimizde sürdüreceğiz. 30 Ağustos Pazar günü Tokat'ta, Sivas Belediyespor ile hazırlık maçı oynayacağız" diye konuştu.

Şimdiye kadar 11 futbolcuyu transfer ettiklerini anlatan Bozkurt,  "Stoper ve forvet alarak transferi kapatacağız. Transfer ettiğimiz futbolculardan bazısıyla garanti para, bir kısmıyla da maç başı anlaştık. Kulübümüzün belirlediği bütçeye göre transferler yaptık. Taraftarımızdan, kombinelere ilgi göstermesini istiyoruz. Kombineler 300 lira. Taraftarlarımızla bir bütünüz. Bütün Tokatlıların ortak paydası Tokatspor. Herkesin bu takıma destek olması lazım" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tokatspor'da Transfer Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement