Tolgay Arslan: Olcay Abi ile Yaşadığımız Olay Büyütülecek Bir Şey Değil - Son Dakika
Spor

Tolgay Arslan: Olcay Abi ile Yaşadığımız Olay Büyütülecek Bir Şey Değil

Beşiktaşlı Tolgay Arslan, Olcay Şahan ile yaşadıkları tartışmanın ardından sosyal medya hesabından "Olcay abi seni çok seviyorum ve saygı duyuyorum" yazan bir paylaşımda bulundu.

27.04.2016 16:08  Güncelleme: 16:55

Beşiktaş'ın başarılı futbolcusu Tolgay Arslan, takım arkadaşı Olcay Şahan ile antrenmanda yaşadıkları tartışmanın göründüğü gibi büyütülecek bir olay olmadığını ve şampiyonluk yolunda böyle hırslı olmaları gerektiğini söyledi.

KAFA KAFAYA GELDİLER

Beşiktaş'ın bugün yaptığı antrenmanda çift kale maç sırasında Olcay Şahan ile Tolgay Arslan topsuz alanda sözlü tartışma yaşayıp, kafa kafaya gelmişti. Siyah-beyazlıların genç oyuncusu Tolgay Arslan, takım arkadaşı Olcay Şahan ile antrenmanda yaşadığı tartışma hakkında sosyal medya hesabından açıklama yaptı.


"OLCAY ABİ SENİ ÇOK SEVİYORUM"

Şampiyonluk yolunda emin adımlarla gittiklerini vurgulayan Arslan, "Bugünkü idmanda Olcay abi ile yaşadığımız olay kesinlikle görüldüğü gibi büyütülecek bir olay değildir. Olcay abi seni çok seviyorum ve çok saygı duyuyorum. Seni asla bilerek kıracak bir şey yapmam. Şampiyonluk yolunda kritik haftalara girilirken ikimiz de çok hırslıyız. Zaten kupayı kazanmak için de böyle olmamız gerekiyor" ifadelerini kullandı.

OLCAY ŞAHAN'DAN CEVAP

Tolgay Arslan'ın sosyal medya hesabından yapmış olduğu bu açıklamaların ardından olayın muhatabı Olcay Şahan da bu paylaşımın altına bir yorumda bulundu. Olaya esprili bir dille yaklaşan Olcay "Kardeşim, sevgi ve saygımız karşılıklı. Hepimiz aynı hedef için savaşıyoruz. Bu arada kafada epey sertmiş. Bi de keşke topu kapabilseydin" ifadelerini kullandı.

Tolgay Arslan: Olcay Abi ile Yaşadığımız Olay Büyütülecek Bir Şey Değil
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Tolgay Arslan: Olcay Abi ile Yaşadığımız Olay Büyütülecek Bir Şey Değil - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement