Cihanbeyli'de Polis Haftası Kutlandı - Son Dakika
Yerel

Cihanbeyli'de Polis Haftası Kutlandı

Cihanbeyli\'de Polis Haftası Kutlandı

Konya'nın Cihanbeyli ilçesinde Türk Polis Teşkilatının 169. Kuruluş Yıl Dönümü çeşitli etkinliklerle kutlandı.

10.04.2014 13:09  Güncelleme: 13:16

Konya'nın Cihanbeyli ilçesinde Türk Polis Teşkilatı'nın 169. Kuruluş Yıl Dönümü çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Kutlamalar, İlçe Emniyet Müdürü Ali Harmancı Atatürk Anıtına Çelenk sunulmasıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından program Cihanbeyli İlçe Emniyet Müdürlüğü polis lokalinde devam etti. Programa, Cihanbeyli Kaymakamı Ahmet Gencer, Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, İlçe Garnizon Komutanı Ömer Kaptan, Cihanbeyli Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Satılmış, Belediye Meclis üyeleri, AK Parti İlçe Başkanı Serdar Karaburun, daire amirleri, polisler ve vatandaşlar katıldı.

Devletimizin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, huzur ve asayişi temin etmek, suçluları adalete teslim etmek gibi önemli görevleri başarıyla yerine getiren polis teşkilatına teşekkür eden Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, "Ülkemizin dört bir tarafında büyük bir özveri ile çalışan ve bu uğurda hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan, milletimizin huzur ve güvenliğini sağlayan Türk Polis Teşkilatı'nın 169'ncu kuruluş yıldönümünü ve içinde bulunduğumuz 'Polis Haftası'nı kutluyorum. Demokrasisi ve ekonomisi güçlü bir Türkiye'de emniyet teşkilatımız da kuşkusuz güçlü olmalıdır. Polis Haftası'nı bu duygu ve düşüncelerle kutluyor, bu vesileyle, görevlerini kahramanca yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle anıyor, görevleri başındaki tüm polislerimize ve değerli ailelerine selam ve saygılarımla birlikte başarı dileklerimi iletiyorum" dedi.

İkramların ardından Cihanbeyli Kaymakamı Ahmet Gencer ve Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale Teşkilat mensuplarının Türk Polis Teşkilatı'nın 169. Kuruluş Yıl Dönümünü kutladı. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Cihanbeyli'de Polis Haftası Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement