Türkiye Petrolleri Genel Değerlendirmeyi Adıyaman'da Yaptı - Son Dakika
Yerel

Türkiye Petrolleri Genel Değerlendirmeyi Adıyaman'da Yaptı

Türkiye Petrolleri Genel Değerlendirmeyi Adıyaman\'da Yaptı

Türkiye Petrolleri Genel Müdürü Besim Şişman, Türkiye’de petrol ve doğal gaz aramaları ve çalışmalar ile ilgili değerlendirme toplantısını Adıyaman’da yaptı.

15.10.2015 16:42

Türkiye Petrolleri Genel Müdürü Besim Şişman, Türkiye'de petrol ve doğal gaz aramaları ve çalışmalar ile ilgili değerlendirme toplantısını Adıyaman'da yaptı.

Türkiye Petrolleri Genel Müdürü Besim Şişman, genel müdür yardımcıları, bölge müdürleri, daire başkanları ile baş sondörlerin katılımı ile değerlendirme toplantısı yapıldı. Değerlendirme toplantısı sonrasında Besim Şişman, muhtarlar ve STK temsilcileriyle bir araya geldi.

Adıyaman Köy ve Mahalle Muhtarları Mesleki Dayanışma Derneği ve ADEKS Derneği tarafından Besim Şişman'a Adıyaman'a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi verildi.

Türkiye Petrolleri Genel Müdürü Besim Şişman, burada yaptığı konuşmada Adıyamanlılara önemli tavsiyelerde bulunarak, gençlere sahip çıkılmasını istedi.

Besim Şişman, Türkiye'nin çok kritik bir dönemden geçtiğinin altını çizerek, "Gittiğim her yerde Adıyaman'ı anlatmaktayım. Adıyaman'ı şöyle anlatıyorum, Türkiye Cumhuriyeti'nin şimdi varmak istediği yer var ya bana göre o yer Adıyaman. Niye Adıyaman? Adıyaman'da Kürt, Türk, Alevi, Sünni, Laz, Çerkez, Zaza, Gayri Müslim varmı? Var. Adıyaman'da ne yok? Adıyaman'da kavga yok, gürültü yok, patırdı yok, namussuzluk yok, teröre prim yok ve barışın ve huzurun başkentidir. Türkiye'de buna ulaşmak istemiyor mu?

Türkiye aslında Adıyaman olmak istiyor. Aynı bahçenin gülleri olarak temiz bir yer olmak istiyor. O nedenle Adıyaman'la ilgili bir takım operasyonlar yapılıyor. Sokaklarda hepimizin çok uyanık olmamız lazım. Bu kadar temiz bir yeri kirletmek için özel çaba sarf ediyorlar. Buranın saf, temiz gencecik yavrularımızı kandırmaya, kirli emellerine alet etmeye çalışıyorlar. O nedenle hepimizin üzerine çok önemli görevler düşüyor. Mahallemizin içerisinde ne olup bittiğine duyarlı olmamız lazım. Mahallemizde, sokağımızda farklı bir şey gördüğümüz zaman onu ilgili yerlere bildirmemiz lazım. Herkes mahallesine sahip çıkarsa Adıyaman'da sahip çıkmış olacağız. Çok derin bir oyun oynanıyor. Bir adım geriye çıkıp resme bakın, Türkiye üzerinde oynanan oyun ne? Adamlar 'Ya bu topraklarda bize köle olacaksınız, ya sizi yok edeceğiz. Yada buralardan çekip gideceksiniz' diyor. Bunu kime diyor? Anadolu'nun tamamına diyor. O nedenle bizler çok uyanık olacağız, bir olacağız, birlik olacağız bir cephede sağlam bir duruş sergilememiz gerekir. 12 Eylül öncesi farklı bir tablo ile karşı karşıya bırakıldık. Gençler o zaman nasıl birbirine kırdırıldı. 18-20 yaşında gencecik gencimizi kandırıp, beyinlerini yıkayıp, parayla, tehditle canlı bomba olmalarını sağlıyorlar. Çok derin bir oyun var. Ne olur, çok dikkatli olalım. Adıyaman bana göre bırakın Türkiye'yi Dünya'da bile çok kıymetli bir yer. Hep birlikte Adıyaman'ımızı koruyalım, koruyalım ki, Adıyaman olmak için yola çıkan Türkiye'miz amacına, hedefine ulaşabilsin. Allah yar ve yardımcımız olsun" ifadelerini kullandı. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türkiye Petrolleri Genel Değerlendirmeyi Adıyaman'da Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement