Türkiye PR Sektörünün 'GENÇ ASLANLAR'ı belli oldu - Son Dakika
Güncel

Türkiye PR Sektörünün 'GENÇ ASLANLAR'ı belli oldu

Doğan Burda Dergi ile Reklamcılık Vakfı'nın, Akmerkez sponsorluğunda ve ev sahipliğinde gerçekleştirdiği Cannes Lions Genç Aslanlar Yarışması Türkiye Elemeleri 7-15 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirildi.

03.05.2016 11:15  Güncelleme: 11:16

Reklamverenler Derneği ve Getty Images Türkiye'nin de destek verdiği, basın sponsorluğunu TEMPO dergisinin üstlendiği yarışmaların basın, film, siber, medya, pazarlama ve bu sene ilk defa yapılan PR dallarında kategori birincisi seçilen ekipler, 15 Nisan gerçekleştirilen ödül töreninde açıklandı.

PR KATEGORİSİNDE İLK ÜÇ, İDA ÜYESİ ŞİRKETLERİN EKİPLERİNDEN

Young Lions Türkiye PR kategorisine bu yıl başvuran 12 ekibi, başkanlığını Aytül Özkan'ın (Ogilvy) yaptığı ve Arzu Ünal (Y&R), Volkan İkiler (Concept), Fatoş Karahasan ve Lize Karaboğa'dan ( Saatchi & Saatchi) oluşan jüri değerlendirdi. Jürinin katılan projelerden çok etkilendiğini ve seçim yaparken zorlandığını belirttiği yarışmanın birincisi, Artı İletişim Yönetimi'nden Eda Erman ve Naz Uyulur oldu. MPR İletişim'den Can Saçkan ve Aslı Meci'nin ikinci olduğu değerlendirmede, Özge Atasel ve Orçun Turan'dan oluşan Ogilvy PR ekibi ise üçüncülük ipini göğüslediler.

Yarışmayı kazanan 'Genç Aslanlar', 19-25 Haziran tarihleri arasında Cannes'da gerçekleştirilecek Cannes Lions Uluslararası yaratıcılık Festivali'nde Türkiye'yi temsil edecekler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Türkiye PR Sektörünün 'GENÇ ASLANLAR'ı belli oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement