Türkiye Şampiyonasında Turhal'ı Temsil Edecekler - Son Dakika
Yerel

Türkiye Şampiyonasında Turhal'ı Temsil Edecekler

Türkiye Şampiyonasında Turhal\'ı Temsil Edecekler

İstanbul Küçükçekmece’de yapılacak olan Halk Oyunları Türkiye Şampiyonası'na katılacak olan Turhal Yeni Belediyespor Halk Oyunları Ekibi uğurlandı.

24.06.2014 15:17

İstanbul Küçükçekmece'de yapılacak olan Halk Oyunları Türkiye Şampiyonası'na katılacak olan Turhal Yeni Belediyespor Halk Oyunları Ekibi uğurlandı.

Belediye meydanında düzenlenen törende konuşma yapan Turhal Belediye Başkanı Yılmaz Bekler, Turhal Yeni Belediyespor Halk Oyunları Ekibi'nin Tokat yöresi oyunları ile katılmış oldukları yarışmalarda finallere katılma hakkını elde ettiğini hatırlattı. İstanbul'da yapılacak olan Türkiye finallerine katılacak ekibe başarılar dileyen Başkan Bekler, "Turhal'ı orada temsil ettikleri ve edecekleri için kendileri ile gurur duyuyorum. Bütün Turhallılar adına da hocalarından oyuncularına varıncaya kadar hepsini en kalbi duygularım ile tebrik ediyorum. Türkiye finallerinde kendilerine başarılar diliyorum. Turhal folklor zenginliği olan bir yer. Derece ile geleceklerine yürekten inanıyorum. Allah yollarını, bahtlarını açık etsin" diye konuştu. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türkiye Şampiyonasında Turhal'ı Temsil Edecekler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement