Türkiye Sektörler Ligi 2014 Sezonu Başlıyor - Son Dakika
Basın Bültenleri

Türkiye Sektörler Ligi 2014 Sezonu Başlıyor

Türkiye Sektörler Ligi 2014 Sezonu Başlıyor

Şirket içi paylaşım, kurumsal kültürlerin oluşturulması, ekip çalışması, güncel iş hayatı dışındaki faaliyetler, şirketlerin gelişimindeki olmazsa olmaz değerlere ulaşmada çok önemli yer tutmaktadır.

13.10.2014 17:23

Şirket içi paylaşım, kurumsal kültürlerin oluşturulması, ekip çalışması, güncel iş hayatı dışındaki faaliyetler, şirketlerin gelişimindeki olmazsa olmaz değerlere ulaşmada çok önemli yer tutmaktadır. İşte Sektörler Ligi' de bu çabanın en büyük destekçisi olarak 26 Ekim'de yeniden başlıyor.

26 Ekim 2014 tarihinde muhteşem bir açılışla başlayacak olan Sektörler Ligi'ne sektörlerin önde gelen dernekleri ve şirketleri katılıyor. Organizasyona katılımcı şirketlerin üst düzey yöneticileri de takımlara destek vermek amacıyla buluşacaklar.

Yaklaşık 1.5 ay sürecek olan organizasyon bu sene birçok yenilik ve sürprizle tüm katılımcılarını ve seyircilerini yeniden büyülemeye hazırlanırken, organizasyona son başvuru tarihi de 10 Ekim olarak belirlendi.

Sektörler Ligi'nin başlama düdüğü 26 Ekim'de Bahçelievler'de çalıyor. Sektörlerin Devleri ile 2014 sezonunda büyük heyecan ve coşku yeniden başlıyor.

Bilgi için; http://www.sektorlerligi.com/

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri Türkiye Sektörler Ligi 2014 Sezonu Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement