''Ulaşılamayan Başkan Olmadım'' - Son Dakika
Güncel

''Ulaşılamayan Başkan Olmadım''

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Başiskele ve Kartepe muhtarlar derneklerini makamında ağırladı

25.03.2015 16:18

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Başiskele Muhtarlar Derneği Başkanı İlhan Altıntaş ve Kartepe Muhtarlar Derneği Hüseyin Türker ile yönetimlerini misafir etti. Ülkemiz demokrasisinin ve yerel hizmetlerin halka ulaşmasından muhtarların önemini bir kez daha vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, "Şehrimizi imar ederken sizlerden gelen bilgileri bir bir değerlendirerek halkımıza kısa zamanda hizmet yapmak gayretinde olduk. Sizlerin bizlerle olan uyumunu çok önemsiyorum. Mahallenizin ihtiyaçlarını belirlemede öncelik sıranızı çok iyi belirlemeniz bizlerin işlerini de kolaylaştırmıştır. Göreve geldiğimizden beri sizlere çok yakın olmak için gayret gösterdik. Ulaşılamayan bir başkan asla olmadım. Muhtarlarımız her daim bana ulaşmıştır. Telefonum ve makamım sizlere her daim açıktır. Hizmet için tek bilek, tek yürek, tek akıl olarak hareket ediyoruz, edeceğiz" dedi.

MUHTARLARLA TEK TEK İLGİLENDİ

Başiskele ve Kartepeli muhtarlarla yakından ilgilenen Başkan Karaosmanoğlu, "Sizlerle birlikte yürüdüğümüz bu hizmet yolunda, sizin de katkılarınızla bu kenti daha yaşanabilir hale getiriyoruz" dedi. Muhtarların sorularına tek tek cevap veren ve birlik beraber içerisinde halkımızın yaşadığı her sokaktan muhtarlar sayesinde haberdar olduklarını belirten Başkan Karaosmanoğlu, "Kurum çalışanlarımız ve sizlerin sağlıklı iletişim kurması hizmetin daha verimli olmasını sağlıyor. Bu da hizmetlerin oluşmasına büyük katkı sağlıyor" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel ''Ulaşılamayan Başkan Olmadım'' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement