İrem Derici Beylikdüzü Barış ve Sevgi Buluşmalarında Sahne Aldı - Son Dakika
Güncel

İrem Derici Beylikdüzü Barış ve Sevgi Buluşmalarında Sahne Aldı

İrem Derici Beylikdüzü Barış ve Sevgi Buluşmalarında Sahne Aldı

Ünlü şarkıcı İrem Derici, Beylikdüzü Barış ve Sevgi Buluşmaları kapsamında hayranlarıyla bir araya geldi.

10.09.2014 09:45  Güncelleme: 10:04

Ünlü şarkıcı İrem Derici, "Beylikdüzü Barış ve Sevgi Buluşmaları" kapsamında hayranlarıyla bir araya geldi.

Beylikdüzü Belediyesi, "Barış ve Sevgi Buluşmaları" kapsamında, Kubat, Selda Bağcan, Şevval Sam, Enbe Orkestrası, Cengiz Özkan ve Berkay gibi ünlü isimlerin ardından bu kez şarkıcı İrem Derici'yi ilçedeki hayranlarıyla bir araya getirdi. "Zorun Ne Sevgilim" şarkısıyla müzik piyasasına başarılı bir giriş yapan İrem Derici, havai fişekler eşliğinde sahneye çıktı. Derici, "Zorun Ne Sevgilim", "Kalbimin Tek Sahibi" gibi birbirinden hareketli şarkılarını hayranları için seslendirdi. Ses, ışık ve çeşitli etkinliklerle görsel şölene dönüştüğü konser alanında vatandaşlar, Derici'nin şarkılarına hep bir ağızdan eşlik etti. İrem Derici'nin sahnedeki performansı zaman zaman sevenleri tarafından uzun süre alkış aldı.

İrem Derici'yi dinlemeye gelen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, eşi Dilek İmamoğlu ile kürsüye gelerek Derici'ye çiçek ve plaket takdim etti. Beylikdüzü'nde konser vermekten büyük mutluluk duyduğunu söyleyen Derici, kürsüye davet ettiği lösemili minik bir kız çocuğuyla da şakalaştı.

Konseri izlemeye gelen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu İzmir'in 92'inci kurtuluş yıl dönümü nedeniyle barış mesajları verdi. İmamoğlu, "30 Ağustos Zafer Bayramı, 1 Eylül Dünya Barış Günü ve 9 Eylül İzmir'in kurtuluş yıl dönümü gibi günler bizim için çok önemli. Bugün o güzel günlerden birini daha kutluyoruz" dedi.

Her zaman savaşa karşı olduklarını söyleyen İmamoğlu, Atatürk'ün 'Yurtta sulh, cihanda sulh' mesajını Beylikdüzü'nde yaşatmaya çalıştıklarını söyledi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İrem Derici Beylikdüzü Barış ve Sevgi Buluşmalarında Sahne Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement