Üzülmez, Dünya Kadınlar Günü Kutlama Programına Katıldı - Son Dakika
Güncel

Üzülmez, Dünya Kadınlar Günü Kutlama Programına Katıldı

Üzülmez, Dünya Kadınlar Günü Kutlama Programına Katıldı

AK Parti Kartepe Belediye Başkan Adayı Üzülmez, Kartepe Belediyesi organizasyonunda gerçekleşen Dünya Kadınlar Günü Kutlama Programına katıldı.

08.03.2014 12:06  Güncelleme: 12:04

Üzülmez, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebeti ile Kartepe Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından Kartepe Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezinde düzenlenen kutlama programına katıldı. Kadınlara, günün anısına karanfil dağıtan Ak Parti Kartepe Belediye Başkan Adayı Hüseyin Üzülmez, Kadınlara yönelik istismarın konuşulmadığı bir toplum olma yolunda ilerlediklerini belirtti. Üzülmez'e, Ak Parti Kartepe Kadın Kolları Başkanı Sevim Balaban ve meclis üyesi adayları eşlik etti.

KARTEPELİ KADINLAR DAHA GÜZEL YAŞAM KOŞULLARINA SAHİP OLACAK"

Toplum dinamiklerinin ana unsuru olan kadınlar için Ülkede özellikle son yıllarda önemli adımlar atıldığını belirten Üzülmez,"kadınlarımıza yönelik şiddetin sıkça konuşulmadığı bir dönemdeyiz. Devletimiz bu konuda çok ciddi önlemler almakta ve yaptırımlar uygulamakta. Kadına yönelik şiddet ve istismar olayları gün geçtikçe azalmakta. Daha da azalmasını, bitmesini umut ediyorum. Kartepemiz için, şahsınızda kadınlarımız ve çocuklarımız için çok ciddi projeler hazırladık. Baskı aşamasında olan projelerimizi bu günlerde sizlerle de paylaşacağız.

Sizlerin önüne önce proje olarak getirip sonrasında da Allah nasip eder sizler de destek verirseniz Başkan olmam durumunda hemen uygulamaya sokacağımız 'Kadın Sosyal Yaşam Merkezleri' projemizi hizmetinize sunacağız. İçinde, olimpik yüzme havuzundan, fitness salonlarına, psikolojik danışma merkezinden, el emeklerinizi sergileyip, satışını gerçekleştirebileceğiniz yerlere kadar daha bir çok hizmet alanı yer alacak. Ekonomik durumu her ne olursa olsun tüm Kartepeli Kadınlarımız bu hizmetlerden yararlanabilecek. İnşallah yönetimde bizlerin olduğu bir sonra ki 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde, kadınlara yönelik istismar ve şiddeti değil, Kartepeli Kadınlarımızın güzel yaşam koşulları ve başarılarını konuşacağız. Temennim, tüm ülke ve dünya kadınlarının daha güzel yaşam koşullarına sahip olmasıdır. Gününüzü kutluyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Üzülmez, Dünya Kadınlar Günü Kutlama Programına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement