Üzülmez'e Kirazoğlu'ndan Teşekkür - Son Dakika
Güncel

Üzülmez'e Kirazoğlu'ndan Teşekkür

Şeffaf ve birlikte yönetim anlayışı çerçevesinde halkın içinde ve yanında olan, çözüm odaklı çalışmaları ile takdir toplayan Kartepe Belediye Başkanı bir teşekkür de Kirazoğlu'ndan geldi.

07.10.2015 14:30

Kartepe'nin geleceğini birlikte şekillendirme adına yürüttüğü yönetim modeli ile halkın içinde ve yanında olmaya özen gösteren Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, önceki akşam da Uzunbey Mahallesi Kirazoğlu sakinlerine konuk oldu. Eski Kirazoğlu muhtarlık binası önünde bölge halkı ile çay içip sohbet eden Başkan Üzülmez'e, Ak Parti İl Yöneticisi ve Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Mustafa Kocaman, Ak Parti Kartepe İlçe Yöneticileri, Kartepe Belediyesi meclis üyeleri ve koordinatörleri ile Uzunbey Mahalle Muhtarı Hikmet Öztürk de eşlik etti.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, her akşam farklı bir mahallede mahalle sakinleri ile bir araya geldiğini belirttiği sohbetinde, bölgenin taleplerini ve sorunları hakkında vatandaşları da tek tek dinledi. Alt yapı konularında iletilen taleplerin çözümünde belediye olarak yardımcı olacaklarını ifade eden Başkan Üzülmez, gençlerin kullandığı futbol sahasının iyileştirilmesi konusunda da söz verdi. Sohbette, alt yapı sorunu olmayan yollarda asfalt serimi ve kilitli parke taşı döşeme çalışmaları ile üst yapının modern bir görünüme kavuşturulmasından memnuniyet duyan mahalle sakinleri başkana teşekkür ettiler.

Başkan Üzülmez ilçe genelinde alt yapı eksikliği olmayan bölgelerde üst yapı konusundaki noksanlıkların giderilmesi noktasında mahalle bazında yaptıkları iş programını muhtarlarla birlikte hazırladıklarını belirtti. Çözüm odaklı çalışmalarının takdir görmesinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Üzülmez, "Göreve geldiğim günden beri tek beklentim hayır duası almaktır. Bunun gerçekleştiğini bu tür ortamlarda görmek beni mutlu ediyor" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Üzülmez'e Kirazoğlu'ndan Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement