Yaz Okulları Ödül Töreni ile Tamamlandı - Son Dakika
Yerel

Yaz Okulları Ödül Töreni ile Tamamlandı

Yaz Okulları Ödül Töreni ile Tamamlandı

Kırşehir Yunus Emre Eğitim Kültür Sanat Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile İlim Yayma Cemiyeti Kırşehir Şubesi tarafından, 2014 yılı “Yaz Okulu” kapsamında Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinde iftar yemeği verildi.

21.07.2014 09:14

Kırşehir Yunus Emre Eğitim Kültür Sanat Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile İlim Yayma Cemiyeti Kırşehir Şubesi tarafından, 2014 yılı "Yaz Okulu" kapsamında Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinde iftar yemeği verildi.

Yemeğe, Diyanet İşleri Başkanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Kemal Uludağ, Kırşehir İl Müftüsü Mehmet Şahin, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Elmalı, Diyanet-Sen Kırşehir Şube Başkanı Mehmet Öztürk ve kalabalık bir topluluk katıldı.

Yemekte konuşma yapan İlim Yayma Cemiyeti Kırşehir Şube Başkanı Prof. Dr. Ahmet Gökbel, "Yaz Okulu' na kayıt yaptıran öğrencilerimize, ailelerine ve misafirlerimize teşekkür ederim. Beş hafta olarak planladığımız bu programa, toplam 180 öğrencimiz kayıt yaptırmıştır.

Programda Kur' an-ı Kerim, Temel Dini Bilgiler, Dini Musiki, Çeşitli Sosyal ve Sportif faaliyetler icra edilmiştir" dedi.

Yunus Emre Eğitim Kültür Sanat Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı ibrahim Kaya' da bir konuşma yaparak, "İftar programımıza teşrif eden misafirlerimize, velilerimize ve öğrencilerimize hoş geldiniz diyor, bu programın hayırlara vesile olmasını Allah' tan diliyorum.

Beş hafta süren "Yaz Okulu" programında görev alan Öğretmenlerimize, Okul çalışanlarımıza, Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğüne, Programa maddi manevi desteklerini esirgemeyen İl Müftülüğümüze, İl Milli Eğitim Müdürlüğüne, İl Gençlik ve Spor Müdürlüğüne, Kırşehir Belediyesine ve tüm hayır sahiplerine teşekkür ederim.

Yaz Okuluna ilgi ve alakanın çok yoğun olduğunu taleplerin tümünü karşılayamadıklarını, önümüzdeki yıllarda daha büyük ve kapsamlı programların olacağını belirmek isterim" ifadelerini kullandı.

Program 18 öğrenciye altın, para ve kitap gibi çeşitli hediyeler sunumu ile devam etti. - KIRŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yaz Okulları Ödül Töreni ile Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement