Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Güncel

Yerel Seçimlere Doğru

Yerel Seçimlere Doğru

Iğdır Belediye Başkan adayı Buluş: "Başbakanımız bizi bu önemli göreve layık gördü. Biz de hizmete susayan Iğdır'a hizmet etmek için elimizden gelen gayretleri sarf edeceğiz"

03.12.2013 16:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Iğdır Belediye Başkan adayı Mustafa Buluş, "Başbakanımız bizi bu önemli göreve layık gördü. Biz de hizmete susayan Iğdır'a hizmet etmek için elimizden gelen gayretleri sarf edeceğiz" dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti Grup Toplantısı'nda Iğdır Belediye Başkan adayı olarak açıkladığı Buluş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, böyle önemli bir göreve seçildiği için mutlu olduğunu söyledi.

AK Parti'ye yakışır bir seçim sonucunun alınacağını belirten Buluş, şunları kaydetti:

"Iğdır yıllardır hizmete hasret bir il halinde duruyordu. Halkımızın desteğini alarak ilimizi hak ettiği yerlere taşıyacağız. Başbakanımız beni bu önemli göreve layık gördü. Ben de elimden gelen tüm gayretleri sarf ederek, AK Parti'nin Iğdır'da kazanmasını sağlayacağız. Iğdır'ın çarpık ve rastgele yapılan yapılarının yerine imara uygun ve halkımızın hak ettiği işlere imza atacağız. Neden Iğdır hak ettiği hizmeti almasın? İlimizin iyi hizmet alması için bize şans vermesi lazım. Biz de hizmete susamış ilimize hizmetkar olmak için halkımızdan oy istiyoruz."

Buluş, "Doğu'nun Çukurovası olarak adlandırılan bu ilimiz her alanda gelişecek. Yeter ki halkımız bize destek versin ve bizim kazanmamızı sağlasın. Biz zaten Iğdır'ın ne tür hizmetlere ihtiyaç duyduğunu biliyoruz" ifadelerini kullandı.

Buluş, seçimleri önemli farkla kazanacaklarını sözlerine ekledi. - Iğdır

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement