"Yolsuzluğu Önlemek İçin Bu Yolculuğa Çıktık" - Son Dakika
Yerel

"Yolsuzluğu Önlemek İçin Bu Yolculuğa Çıktık"

AK Parti'nin Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı Şahin, "Yoksulluğu, yolsuzluğu önlemek için bu yolculuğa çıktık." dedi.

27.03.2014 21:39  Güncelleme: 22:48

AK Parti'nin Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatma Şahin, "Yoksulluğu, yolsuzluğu önlemek için bu yolculuğa çıktık" dedi.

Şahin, seçim çalışmaları kapsamında İslahiye ilçesinde partisince düzenlenen mitingde, Türkiye üzerinde büyük oyunlar oynamak istendiğini söyledi.

Halkın bu tür oyunlara itibar etmediğini belirten Şahin, "12 yıl önce uzun ince bir yolculuğa çıktık. Milletin aşını, ekmeğini büyüteceğiz dedik, yasakları kaldırma sözü verdik. Yoksulluğu, yolsuzluğu önlemek için bu yolculuğa çıktık" diye konuştu.

Şahin, şunları söyledi:

"Dert başka, kasetler, montajlar, oyunlar, çamur atmalar. Diyorlar ki 'bu hasta adam, adam olmasın, küçülsün, iyileşmesin'. 'Bu borç alan adam, nasıl borcunu öder' diyor, 'borç almaya devam etsin' diyor.  O yüzden borcumuzu ödedik. O yüzden Suriye'de ölen bebeklerin hesabını soruyoruz. O yüzden Mısır'daki Esma'nın hesabını soruyoruz. O yüzden Somali Cumhurbaşkanı 'daha önce hastalar, Azrail'i bekliyordu, Recep Tayyip Erdoğan'dan sonra artık Türk ekiplerini bekliyor' diyor."

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar ise 30 Mart'taki seçimlerin AK Parti'nin zaferiyle sonuçlanacağını belirterek, adayları için destek istedi.

Mitinge, AK Parti Gaziantep milletvekilleri Mehmet Erdoğan ve Halil Mazıcıoğlu ile AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer de katıldı. - Gaziantep

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 'Yolsuzluğu Önlemek İçin Bu Yolculuğa Çıktık' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement