Yunusemre'nin İftar Durağı Kayapınar Oldu - Son Dakika
Yerel

Yunusemre'nin İftar Durağı Kayapınar Oldu

Yunusemre\'nin İftar Durağı Kayapınar Oldu

Yunusemre Belediyesi tarafından dün akşam Kayapınar Mahallesinde iftar verildi.

01.07.2015 16:07

Yunusemre Belediyesi tarafından dün akşam Kayapınar Mahallesinde iftar verildi. Mahallelinin yoğun ilgi gösterdiği iftar programında sahne alan semazenler ve çocuklar için düzenlenen etkinlikler ise mahalleliye güzel bir akşam yaşattı.

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eski Milletvekilleri için verdiği iftar programı için Ankara'da olduğundan Kayapınar'daki programa katılamadı. Başkan Çerçi'yi temsilen programa Yunusemre Belediye Başkan Yardımcıları Can Mercül ve Mustafa Dandin, daire müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

İftar programında konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Cam Mercül, "Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Çerçi'nin Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın davetlisi olarak Ankara'da bulunuyor. Her ne kadar kendileri burada olmasa bile bizler biliyoruz ki gönlü sizlerle birlikte. Bizlerin aracılığı ile sizlere selamını iletti. En kısa sürede sizlerle bir araya geleceğini de söylemimizi istedi. Ramazan ayının başından bugüne kadar her gün başka bir mahallemizde iftar programımızı gerçekleştirdik. Bu Ramazan ayının sonuna kadar bu şekilde devam edecek. Ramazan Ayı, birlik ve beraberlik ayıdır. Biz de sizlerle bu gece de bir olduk beraber olduk ve hep birlikte iftarımızı yaptık. Rabbim tuttuğumuz oruçlarımızı kabul etsin ve Bizleri Ramazan Bayramına da kavuştursun diyerek herkese hayırlı akşamlar diliyorum" dedi.

Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan etkinlikte, semazen, Hacivat-Karagöz ve tasavvuf musikisi ekibi, çocuklara kukla gösterisi (ipli kukla), çocuklar için yüz boyama, şerbet, pamuk şeker, macun dağıtımı, çubuklu balon ve palyaço gösterileri sergilendi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yunusemre'nin İftar Durağı Kayapınar Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement