En Güzel Bebek Çantaları - Son Dakika
Kadın

En Güzel Bebek Çantaları

En Güzel Bebek Çantaları

Bebeğinizle dışarı çıkacaksınız. Peki o kadar eşyayı hangi çantaya sığdıracaksınız?

04.04.2012 11:30  Güncelleme: 12:31

Anne olduktan sonra artık sadece kendi eşyalarınızı alıp sokağa çıkamaz olacaksınız. Bebeğinizin eşyaları öncelikli olacak. Yedek bezler, yedek kıyafetler, biberon, ıslak mendil ve daha niceleri ihtiyacınız olacaklardan belki de birkaçı. Durum böyle iken, şıklığınızdan da ödün vermek istemiyorsanız, şık ve trendy anne-bebek çantaları kullanmanız kaçınılmaz olacaktır. Sizler için en kullanışlı ve moda olan çantaları seçtik. İyi gezmeler...

Gucci

Gucci, annelerin ve bebeklerin şıklığını düşünerek tasarladığı bu çanta ile tüm ihtiyaçlarınızı rahatlıkla taşıyabilirsiniz. çok şık olan kanvas çanta, silinebiliyor ve taşıması çok kolay. Biberonlar, mendiller, bezler çeşitli iç gözlerde güvenle taşınabilir.

Kipling

Biberon cebi ve alt değiştirme matı da bulunan çantanın değişik renklerinden birini mutlaka beğeneceksiniz. Kolayca silinmesi ve çok eşya alması açısından oldukça kullanışlı bir model doğrusu.

Louis Vuitton

Şık annelerin şık bebekleri için tasarlanmış çanta, gerçekten de bebeğinizin ve sizin tüm ihtiyaçlarını alabilecek kapasitede. Peki ya şıklığına ne demeli?

Okiedog

Sağlamlığı ile oldukça iddialı olan marka, şık tasarımı ile de göz dolduruyor. çeşitli büyülükteki gözleri, tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır. çeşitli renkleri de bulunan çantanın kullanışı çok rahat.

Loock's

Şık ve ergonomik tasarımlı çantanın alt değiştirme matı da bulunuyor. Ayarlanabilir askıları ve kirli torbası ile kullanırken hem rahat edeceğiniz hem de seveceğiniz bir model.

Chicco

Annelerin rahatlığı için dizayn edilmiş çanta, tüm ihtiyaçlara cevap verir nitelikte. Silinebilir yüzeyi ve ayarlanabilir askıları ile size konfor da sağlayacaktır.

Lullaby

Su geçirmez özellikli kumaşı, ister askılı ister askısız olarak kullanabileceğiniz özellikleri ile trendy görünümü annelerin hoşuna gidecektir. Alt değiştirme matı da bulunan çantanın birçok gözü mevcut.

Pierre Cardin

özel fermuar sistemi çantanın iyice açılmasını sağlıyor. İç gözleri biberon, mendil, bez kullanımı için uygun gözlerle ayrılmış. Farklı renkleri de bulunan çantayı anneler severek kullanacaklar.

Avvio Baby

İçinde termos için özel saklama kabı bulunan çantanın değişik renkleri mevcut. İç kısmı geniş ve esneyen bölümlerden oluşuyor. çok kullanışlı olan çanta, annelerin değişilmez tercihi olmaya en büyük adaylardan.

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın En Güzel Bebek Çantaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement