Tepebaşı Belediyesi ve AÇEV İş Birliğiyle 'Hayat Dolu Buluşmalar' Başlıyor - Son Dakika
Kadın

Tepebaşı Belediyesi ve AÇEV İş Birliğiyle 'Hayat Dolu Buluşmalar' Başlıyor

Tepebaşı Belediyesi ve AÇEV İş Birliğiyle \'Hayat Dolu Buluşmalar\' Başlıyor

Tepebaşı Belediyesi ve Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) iş birliğinde gerçekleştirilecek 'Hayat Dolu Buluşmalar', 16 Ağustos'ta başlıyor. Tepebaşı bölgesindeki kadınlarla buluşacak etkinlikler, AÇEV'in katkılarıyla 10 oturumdan oluşacak. Programda şiddete karşı haklarımız, sağlığımız, sağlıklı iletişim, evde eşit iş bölümü ve tüm çocukları koruma gibi konular ele alınacak. Kadınlar etkinliğe katılmak için QR kodu taratarak veya https://tinyurl.com/hdolu linki üzerinden kayıt olabilecekler. Daha fazla bilgi için Tepebaşı Belediyesi Kadın Danışma Merkezi'ne ulaşılabilir.

02.08.2023 17:34

Tepebaşı Belediyesi ve Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) iş birliğinde gerçekleştirilecek 'Hayat Dolu Buluşmalar', 16 Ağustos'ta başlıyor.

Tepebaşı Belediyesi, kentte yaşayan kadınlara yönelik etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. AÇEV iş birliği ile gerçekleştirilecek Hayat Dolu Buluşmalar etkinliği de 16 Ağustos 2023 tarihinde başlayacak.

"Tepebaşı bölgesindeki kadınlarla buluşuyor, konuşuyor, öğreniyor ve birlikte güçleniyoruz" sloganı ile düzenlenecek etkinlikler, AÇEV'in katkıları ile 10 oturumdan oluşacak. Programın ana başlıkları arasında şiddete karşı haklarımız, sağlığımız, sağlıklı iletişim, evde eşit iş bölümü, tüm çocukları koruyalım gibi konular yer alıyor.

Kadınların programa dahil olmak için, duyuru görselinde yer alan QR kodu taratarak ya da https://tinyurl.com/hdolu linki üzerinden etkinliğe kayıt olmaları gerekecek. Etkinlik hakkında bilgi almak isteyen kadınlar, 0 (222) 211 40 00-8917 numaralı telefondan Tepebaşı Belediyesi Kadın Danışma Merkezi'ne ulaşabilecek.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Kadın Tepebaşı Belediyesi ve AÇEV İş Birliğiyle 'Hayat Dolu Buluşmalar' Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement