Bilal Karaman "Yıldızlar" Konserinde - Son Dakika
Kültür Sanat

Bilal Karaman "Yıldızlar" Konserinde

Bilal Karaman "Yıldızlar" Konserinde

Bilal Karaman, 30 Nisan Uluslararası Caz Günü "Yıldızlar" konserinde dünyaca ünlü caz müzisyenleri ile aynı sahneyi paylaşacak.

11.03.2013 15:25

UNESCO, Thelonious Monk Caz Enstitüsü ve İKSV ortaklığında bu yıl İstanbul'un ev sahipliği yapacağı etkinliğe Herbie Hancock, Abdullah İbrahim, Dianne Reeves, Marcus Miller, John McLaughlin gibi önemli caz müsizyenleri katılıyor. "Yıldızlar" konseri 30 Nisan tarihinde Aya İrini'de gerçekleştiriliyor. Bu konserde caz dünyasının yıldızlarının yanı sıra Türkiye'den Bilal Karaman, Hüsnü Şenlendirici ve İmer Demirer yer alacak.

Bilal Karaman İKSV'nin 40. Yılı etkinlikleri kapsamında Marcus Miller ile Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde gerçekleştirilen konserde henüz tanımayanları da kendine hayran bırakmıştı. Erken yaşlarda gitar çalmaya başlayan, Bilgi Üniversitesinde aldığı müzik öğreniminin ardından pek çok önemli projede yer alan ve konserler veren Bilal Karaman'ın ikinci albümü "Patika" Ocak ayında Baykuş Müzik tarafından yayınlanmıştı.

Uluslararası Caz Günü kutlamaları dünyanın pek çok ülkesinden canlı olarak yayınlanacak. Etkinliklerin milyonlarca insana ulaşacağı öngörülüyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Bilal Karaman 'Yıldızlar' Konserinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement