Eyyvah Eyvah 2 Kendini Geçti! - Son Dakika
Kültür Sanat

Eyyvah Eyvah 2 Kendini Geçti!

Eyyvah Eyvah 2 Kendini Geçti!

Eyyvah Eyvah 2, 3. Haftasında 2.499.271 Kişiye Ulaştı!

25.01.2011 08:31

7 Ocak'ta "Genel izleyici" ibaresiyle 355 kopya ile 700 den fazla salonda gösterime giren BKM Film yapımı EYYVAH EYVAH 2, vizyondaki 3. Haftasını bir rekorla bitirdi ve serinin ilk filmi olan EYYVAH EYVAH'ı geçti. EYYVAH EYVAH 2.459.815 seyirci rakamına ulaşmıştı.

Seyircinin çocuklarıyla birlikte gitmeyi tercih ettiği filmin, pekçok sahnesi de dillerden düşmüyor. Hüseyin ve Firuzan'ın sohbetlerini camdan kafasını uzatarak bölen deve sahnesi filmin en çok aksiyon alan sahnelerinden biri. EYYVAH EYVAH 2 macerasının "Troya atı" bölümündeki Hüseyin ve Firuzan'ın kılık değiştirerek bir eşek üzerinde "kötü adamlar"a karşı ilerlemeleri sahnesi de hafızalarda yer ediyor!

Hakan Algül'ün yönettiği "Eyyvah Eyvah 2" bu kez Çanakkale, Bozcaada ve Geyikli'de farklı bir macerayla sürüyor. Senaryosu yine Ata Demirer'in kaleminden çıkan devam filminde, ilk filmde olduğu gibi Ata Demirer, Demet Akbağ, Özge Borak, Salih Kalyon, Tanju Tuncel, Meray Ülgen ve Bican Günalan yer alıyor. Seyircinin çok sevdiği Hüseyin ve Firuzan'a bu kez birbirinden eğlenceli karakterleriyle Tarık Ünlüoğlu, Ayşenil Şamlıoğlu, Teoman Kumbaracıbaşı, Şener Kökkaya, Selçuk Uluergüven ve Murat Serezli de eşlik ediyor.

Babasını da, babasını bulma macerasında kendisine ablalık eden Firuzan'ı da alıp Geyikli'ye dönen Hüseyin Badem'in artık tek amacı var: Müjgan'a açılmak! Ama seyircinin çok iyi bildiği gibi, Hüseyin bela aramasa da bela gelip onu bulur!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Eyyvah Eyvah 2 Kendini Geçti! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement