Mike Joyce, İndigo Sahnesi'nde! - Son Dakika
Kültür Sanat

Mike Joyce, İndigo Sahnesi'nde!

Mike Joyce, İndigo Sahnesi\'nde!

Indigo'da, 17 Aralık Cumartesi günü Mike Joyce Dj set/The Quenn "25. Yıl Özel Partisi" ile eğlenceye devam ediyor!

15.11.2011 08:35

Mika Group tarafından 2009 yılında hayata geçirilmesi ardından İstanbul'un cazibe merkezi haline gelen Tomtom, birbirinden farklı, her eğlence anlayışına hitap eden mekanlarıyla müşterilerine birbirinden farklı eğlence konseptleri sunmaya devam ediyor.

Indigo, bugüne kadar yaptığı eşsiz projelere bir yenisini daha ekliyor. Grubun modern rock tarihi için klasikleşmiş olan " The Queen Is Dead" albümünün 25.yılı için dünyanın önde gelen kulüplerinde çalan Mike Joyce bu özel gecede İstanbul' daki The Smiths hayranlarıyla buluşacak. DJ Set' in post-punk, new wave, indie ve modern rock müziğin önemli hit şarkılarına yer veren Mike Joyce, "The Queen Is Dead" albümünün unutulmaz klasikleri "Bigmouth Strikes Again", "Ask", "500 Days of Summer(Aşkın 500 Günü)" filminin tema müziklerinden "There's A Light That Never Goes Out" gibi şarkılara da yer veriyor. Noel Gallagher, Death Cab For Cutie, Divine Comedy, Royksopp, Deftones gibi grup ve sanatçıların defalarca şarkıladığı The Smiths, bugün hala yeni jenerasyon müzisyenlere esin kaynağı olmaya devam ediyor.

Bu muhteşem performansı izlemek, unutamayacağınız bir eğlence yaşamak için sizleri 17 Aralık Cumartesi günü saat 22:00' de, Mike Joyce çok özel bir performans sergilemek için Indigo sahnesi' nde bekliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Mike Joyce, İndigo Sahnesi'nde! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement