Milli Savunma Bakanlığı Mehteran Birliği, Kütahya'da konser verdi - Son Dakika
Kültür Sanat

Milli Savunma Bakanlığı Mehteran Birliği, Kütahya'da konser verdi

Milli Savunma Bakanlığı Mehteran Birliği, Kütahya'da Zafer Meydanı'nda konser verdi. Kütahyalılar yoğun ilgi gösterdi ve Mehteran Birliği'nin seslendirdiği marşlar uzun süre alkışlandı. Konser sonunda Mehteran Birliği, Kütahya'nın Pınarları türküsünü de seslendirdi ve vatandaşların coşkusuna coşku kattı. Yaklaşık bir saat süren konser sonrası Mehteran Birliği, vatandaşların alkışları arasında ayrıldı.

08.06.2023 16:52

Milli Savunma Bakanlığı Mehteran Birliği, Kütahya'da konser verdi

KÜTAHYA - Milli Savunma Bakanlığı Mehteran Birliği, Kütahya'da konser verdi. Zafer Meydanı'ndaki konsere Kütahyalılar yoğun ilgi gösterdi. Mehteran Birliği'nin seslendirdiği marşlar uzun süre alkışlandı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı çini sanatçısı Abdurrahman Yıldız, Mehteran Birliği'nin Kütahyalılara unutulmaz bir gün yaşattığını ifade etti. Yıldız, "Bir kültür insanı olarak çok duygulandım. Merter takımı Kütahyalılara adeta milli bir gün yaşattı. Yüreklerine sağlık" dedi.

Mehteran Birliği'nin konser sonunda Kütahya'nın Pınarları' türküsünü de seslendirmesi vatandaşların coşkusuna coşku kattı.

Mehteran Birliği, yaklaşık bir saat süren konser sonrası meydandan vatandaşların alkışları arasında ayrıldı.

Milli Savunma Bakanlığı Mehteran Birliği, Kütahya\'da konser verdi
Kaynak: İHA

Son Dakika Kültür Sanat Milli Savunma Bakanlığı Mehteran Birliği, Kütahya'da konser verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement