300 Bin Liralık Cipe Kalp Çizdi - Son Dakika
Magazin

300 Bin Liralık Cipe Kalp Çizdi

300 Bin Liralık Cipe Kalp Çizdi

Ünlü şarkıcının fanatik kadın hayranı, 300 bin liralık cipin kaportasına kalp resmi çizdi.

19.11.2012 06:03  Güncelleme: 08:42

Hayranlığın boyutunu biraz abartan bir kadın, şarkıcı Murat Kurşun'un arabasını çize çize bir kalp resmi yaptı. Hayranlığını dile getirmek isteyen kadın bunu yaparken Kurşun'u binlerce lira zarara soktu.

30 BİN EURO'LUK KALP RESMİ

Ünlü şarkıcı Murat Kurşun; fanatik bir kadın hayranının, 300 bin liralık Range Rover marka cipine, 30 bin Euro'luk zarar verdiğini söyledi. Yanlız bu işi yapan kadının başı belede çünkü o an arabanın olduğu bölgeyi kayıt altına alan bir kamera bulunuyor.

İKİ GÜNLÜK ARABAYI MAHVETMİŞ

Kamera kayıtlarından kadını tanıyan Kurşun, bu hayranının daha önce de kendisini sürekli rahatsız ettiğini dile getirdi.

Kurşun, sürekli kendisini rahatsız eden ve daha ruhsatını bile almadığı 500 kilometredeki aracının her yerini çizen hayranını, sahne aldığı Bahçeşehir Hicazkar'da gazetecilere de şikayet etti.

"İNSAN BARİ Bİ KAPISINI ÇİZER BIRAKIR"

Kurşun "İki günlük arabamı komple çizmiş; kaputa önce kalp çizmiş, daha sonra da karalamış. İnsan bari bir kapısını çizip bırakır, tümünü mahvetmenin anlamı var mı?" dedi.

Hayranının arabasını çizerken kameraya yakalandığını söyleyen Kurşun devam etti: "Arabayı bir yakmadığı kalmış. Bu araç benim alın terim ve milli servet. Gereken yapılacak."

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin 300 Bin Liralık Cipe Kalp Çizdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement