Aysel'e Saygısızlık Yapmadım' - Son Dakika
Magazin

Aysel'e Saygısızlık Yapmadım'

Aysel\'e Saygısızlık Yapmadım\'

Yonca Evcimik, Aysel Gürel'in yaşamını konu alan 'Söz ve Müzik' belgeselinde, kendisini eleştiren Müjde Ar'a yanıt verdi.

30.01.2014 20:03

Yonca Evcimik, Aysel Gürel'in yaşamını konu alan 'Söz ve Müzik' belgeselinde, kendisini eleştiren Müjde Ar'a yanıt verdi. Evcimik; Müjde Ar'ın "Annem, 'Abone' şarkısını verdikten sonra Yonca'ya küstü. Yonca'dan hakettiği itibarı, sevgiyi, saygıyı mı göremedi, bilemiyorum" şeklindeki sözleriyle ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Evcimik'in açıklaması şöyle:

HASTAYKEN BENİ ARADI

"Söylenildiği gibi Aysel Gürel ile aramızda bir küslük yoktu. Öyle bir durum olsaydı, kendisi hasta yatağındayken beni arayıp çıkacak albümünde okumam için şarkı vermezdi. Beni kendisine o kadar benzetirdi ki; bayrağın Sezen'e (Aksu), Sezen'den de bana geçeceğini söylerdi. Bana emeği geçenlere saygı ve sevgide kusurum olmamıştır. Ben dans ederek şarkı söylemek istediğim için Garo Mafyan ve Aysel Gürel'e gittim. Garo Abi, sahnede dans edebileceğim türde bir aranje yaptı. Aysel de benim istediğim tarza uygun olarak 'Abone'yi yazdı. Yani 'Abone'; var olan bir şarkı değildi. Benim için siparişle hazırlanmış bir şarkıydı. Yanlış hatırlanan bu konuya açıklık getirmek isterim."

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Aysel'e Saygısızlık Yapmadım' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement