Bana Şiddet Uygulayana Karşılık Veririm! - Son Dakika
Magazin

Bana Şiddet Uygulayana Karşılık Veririm!

Bana Şiddet Uygulayana Karşılık Veririm!

Kadınların yaşadığı sorunlara dikkat çeken Ece Uslu; "Bana birisi şiddet uygulamaya teşebbüs ederse ona karşılık veririm" dedi.

09.03.2012 06:03  Güncelleme: 13:19

Türkiye'de kadınların yaşadığı sorunlara dikkat çekmeyi amaçlayan 'Her Ses Bir Nefes' isimli sosyal sorumluluk projesinin tanıtımı önceki gün Kozzy Alışveriş Merkezi'nde yapıldı. Oyuncu ve şarkıcılardan oluşan 58 kadının fotoğraflarından oluşan serginin açılışına; Elif Güvendik, Ece Uslu, Ezgi Asaroğlu, Aydan Kaya, Zeliha Sunal, Goncagül Sunar ve Ayça İnci katıldı.

DAYAK YEDİKLERİNE ŞAHİT OLDUM

Açılışta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ece Uslu, "Şiddet çok çirkin bir şey ve bunun için üniversite mezunu olmanız da önemli değil. Ben bu konuda hassasım. Değil kendime, başka bir kadına da yapılsa tepki gösteririm. Bana birisi şiddet uygulamaya teşebbüs ederse ona karşılık veririm" dedi. Sergiye annesi ile gelen Ece Gürsel de, "Ben hiç şiddete uğramadım. Fakat manken camiasında birçok arkadaşımın dayak yediğine şahit oldum" dedi. Sergi, 30 Mart'a kadar Kozzy Alışveriş Merkezi'nde görülebilir.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Bana Şiddet Uygulayana Karşılık Veririm! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement