Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nda dün akşam neler oldu? Oruç, Gabriel'i hangi şartla affetti? - Son Dakika
Magazin

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nda dün akşam neler oldu? Oruç, Gabriel'i hangi şartla affetti?

Barbaroslar Akdeniz\'in Kılıcı\'nda dün akşam neler oldu? Oruç, Gabriel\'i hangi şartla affetti?

Başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe ve Pelin Akil gibi isimleri bir araya toplayan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nda, İlyas, Esma ile birlikte kaleyi terk ederek kendi gemileriyle deryalara açılmaya karar verdi. Bu duruma Oruç Reis verdiği karar etkili oldu.

08.04.2022 09:06  Güncelleme: 09:10

Senaryosunu Serdar Özönalan ve Hasan Erimez'in birlikte kaleme aldıkları tarih, kurgu, aksiyon ve macera türündeki Türk televizyon dizisi Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nda Oruç ve Hızır kardeşler, Gabriel'in itirafıyla hainliği ortaya çıkan Şahbaz'ı Kelemez'de yakalayabilecekler midir?

BARBAROSLAR AKDENİZ'İN KILICI'NDA DÜN AKŞAM NELER OLDU?

Levitha Adası'nın fethi için giriştikleri düello neticesinde galip gelerek Gabriel'in kellesini almaya hazırlanan Baba Oruç'u son anda Venedik Doçu Barbarigo durdurmuş ve Oruç'tan Gabriel'i bağışlamasını istemişti. Gabriel'i tek bir şartla bağışlayacağını söyleyen Oruç, ondan Kelemez'deki hainin Şahbaz olduğunu öğrenmişti. Fethettikleri Levitha Adası'nın adını "Koç Baba" olarak değiştiren Oruç ve Hızır kardeşler, Gabriel'in itirafıyla hainliği ortaya çıkan Şahbaz'ı Kelemez'de yakalayabilecekler midir? Şahbaz'a kefil olan Mesih Paşa şimdi ne yapacaktır? Kelemez'deki Şahbaz kaçmayı başarabilecek midir? Şahsenem'e karşı şüphelerinde haklı olduğunu anlayan Meryem onu ele geçirmeyi başarabilecek midir? Oruç Reis'le yaşadığı yüzleşme sonrasında ağabeyinin onu en düşük vazifeye layık gördüğünü anlayan İlyas, Esma ile birlikte kaleyi terk ederek kendi gemileriyle deryalara açılmaya karar vermişti. Bu karar onu ve ailesini hangi felaketlere sürükleyecektir?

Son Dakika Magazin Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nda dün akşam neler oldu? Oruç, Gabriel'i hangi şartla affetti? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement