Baş Belası Oyuncuları Kaza Geçirdi! Ölü ve Yaralılar Var - Son Dakika
Magazin

Baş Belası Oyuncuları Kaza Geçirdi! Ölü ve Yaralılar Var

Baş Belası Oyuncuları Kaza Geçirdi! Ölü ve Yaralılar Var

Baş Belası adlı tiyatro oyununda rol alan oyuncular Ceyhun Fersoy, Melis İşiten ve Sergen Deveci'ninde içinde bulunduğu minibüs Merzifon ilçesinde tıra arkadan çarptı. Korkunç kazada hayatını kaybedenler arasında Tolga Güleryüz'ün de olduğu öğrenilirken, Güleryüz'ün son görüntüsü de ortaya çıktı. Sergen Deveci'nin durumu ise ağır! İşte detaylar...

21.11.2022 10:19  Güncelleme: 12:22

Ünlü oyuncular Ceyhun Fersoy, Melis İşiten ve Sergen Deveci'nin de aralarında bulunduğu tiyatrocuları taşıyan minibüs Amasya - Çorum kara yolu üzerinde, Merzifon yakınlarında bir tıra arkadan çarptı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edilirken, sanat dünyasını yasa boğacak haberler peş peşe geldi. Son dakika bilgisine göre Sergen Deveci'nin durumu ağır...

Korkunç kazada ilk belirlemelere göre minibüste sıkışan Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş olay yerinde hayatını kaybetti.

CEYHUN FERSOY, SERGEN DEVECİ VE MELİS İŞİTEN HASTANEYE KALDIRILDI

Yaralanan sürücü ve minibüsteki Özgür Ayaz, Burak Gülçebi, Melis İşiten, Sergen Deveci, Uğur Şalvarcıoğlu, Ceyhun Fersoy ve Filiz Özbek, ambulanslarla Merzifon ve Suluova'daki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazada hayatını kaybeden tiyatro yapımcısı Tolgha Güleryüz'ün saatler önce aynı kazada yaralı olarak hastaneye kaldırılan Ceyhun Fersoy'un eşi Begüm Öner'le görüntülü olarak konuştuğu ortaya çıktı.

Kaynak: Snob Magazin

Son Dakika Magazin Baş Belası Oyuncuları Kaza Geçirdi! Ölü ve Yaralılar Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement