Berrak Tüzünataç, Erkekler Tuvaletine Girdi - Son Dakika
Magazin

Berrak Tüzünataç, Erkekler Tuvaletine Girdi

Sevgilisi Birkan Sokullu ile eğlendiği mekanda kadınlar tuvaleti dolu olduğu için erkekler bölümünü kullanan. Tüzünataç alkolü fazla kaçırınca, düşme tehlikesi de atlattı.

22.02.2016 09:24  Güncelleme: 09:31

Berrak Tüzünataç- Birkan Sokullu çifti oyuncu dostları Özge Özpirinçci, Burak Yamantürk'le önceki akşam Arnavutköy Hakan Balıkçısı'nda bir araya geldi. Geceye alkolü fazla kaçıran Tüzünataç damga vurdu.

ERKEKLER TUVALETİNİ KULLANDI

Altı saat mekanda kalarak sohbet eden gruptan Tüzünataç, kadınlar tuvaleti dolu olduğu için erkekler tuvaletini kullandı. Kapıda sırada bekleyen beyler içeriden Berrak Tüzünataç'ın çıktığını görünce şoka uğradı.

DÜŞME TEHLİKESİ ATLATTI

Masaya geçer geçmez Birkan Sokullu'nun omzuna başını koyan Berrak Tüzünataç, bir anda aşka gelip Birkan Sokullu'yu öpücüğe boğdu. Mekan çıkışında ayakta duramayan oyuncu düşme tehlikesi de atlattı.

Berrak Tüzünataç, Erkekler Tuvaletine Girdi

Son Dakika Magazin Berrak Tüzünataç, Erkekler Tuvaletine Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • zaza: bunları hali işi namusu bu kadar 10 12 Yanıtla
    âlan: türk işte ne yapcan. Bu yorumun saçma olduğunun farkındayım ama bu zihniyete olup en ufak bir haber de bile kürtlere hakaret eden salaklar için söyledim 2 18
  • 06: Kendiside erkek gibi 17 4 Yanıtla
  • Zeytinim: Bu Ne Sacma Bir Haberdir.....Mecbur Kalmis Girmistir....Birde Yapilan Haberle Koydugunuz Resimlerin Hic Alakasi Olmuyor...Bu Resmi Gorende Kadin Wc.de Yatti Zannedecek..... 17 4 Yanıtla
  • levent akpinar: Ikisindede aynı işlem yapılıyor abartmayın bu kadar altinami yapsın kadincagiz 13 2 Yanıtla
  • hilal: Tam saçmalı Offffffffff Ne saçma 4 1 Yanıtla

Advertisement