Bilmezsem Çıldırırım - Son Dakika
Magazin

Bilmezsem Çıldırırım

Bilmezsem Çıldırırım

Gezmek, görmek, ilham almak, yeni açılan mağazaları öğrenmek istiyorsanız; bu haftaki yazımı okumaya devam edin.

01.09.2012 06:03

Gezmek, görmek, ilham almak, yeni açılan mağazaları öğrenmek istiyorsanız; bu haftaki yazımı okumaya devam edin. İşte yeni sezonla ilgili en taze bilgiler:

Mayolarıyla ünlü Eres markası Türkiye'ye geldi, yakında mağazası açılıyor. İç çamaşırları ve özellikle ev koleksiyonu için köşeye paramı ayırdım bile!

GÖZLÜK MABEDİ

Paris'te adım başı olan Sunglasses Hut mağazaları artık İstanbul'da da açılmaya başlamış. Şimdilik sadece BuYaka Alışveriş Merkezi'nde var. Birçok yabancı güneş gözlüğü markasının yanı sıra kendi ucuz tasarımlarını da satıyor.

Louboutin bu yaz sessiz sedasız Abdi İpekçi'de eski Zanotti'nin yerine açıldı. İkinci şubesini de İstinye Park'ta Jimmy Choo'nun yerine açıyormuş.

Tom Ford, Maçka Oteli'nin altında açılacakmış ama önce otelin bitmesi gerekiyor tabii! Bitim tarihi de Kasım gibi tahmin ediliyor.

Zadig & Voltaire, Nişantaşı'nda açıldı. Abdi İpekçi'de herkes heyecanla onu bekliyordu ama beklentinin sonu pek iyi olmadı gibi. Yeni sezondan daha umutluyum.

Bath & Body Works ile Victoria's Secret'ın üçüncü şubeleri Akmerkez'de açıldı. Her gördüğüm yerde her kokuyu denediğim uğrak noktalarım arttı demektir bu...

ROTA KARAKÖY

Nine West; Beyoğlu Tünel'de bir mağaza yapmış, yıkılıyor! Bu kadar şık bir mağaza olamaz. Mısır Apartmanı'nın yanında açılan mağazada her şey daha da bir güzel görünüyor. Bakın derim.

Karaköy'de çok şık bir otel açıldı; Gradiva. Altında Nobu restoranının da açılacağı bu oteli gezmeden bölgeyi terk etmeyin derim.

Müjde; Bağdat Caddesi'nde koskocaman bir Armani mağazası açılıyor. Tam Burberry'nin yanına hem de...

TülIN

Deri sırt çantaları IN! Olmazsa olmaz. Almazsanız küserim.

TülOUT

Kraliyet durumunu içeren takı, desen; her nevi görüntü OUT.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Bilmezsem Çıldırırım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement