Bodrum'da Caz Gecesi - Son Dakika
Magazin

Bodrum'da Caz Gecesi

Bodrum\'da Caz Gecesi

Muğla'nın Yalıkavak Beldesi'nde 'Yazz & Jazz Festivali'nde sahne alan modern cazın efsane isimlerinden Jehan Barbur, unutulmaz bir gece yaşattı.

18.10.2013 15:26  Güncelleme: 14:10

Muğla'nın Bodrum İlçesi Yalıkavak Beldesi'ndeki Palmarina'da düzenen 'Yazz & Jazz Festivali'nde sahne alan modern cazın efsane isimlerinden Jehan Barbur, büyüleyici ses rengi ve duygu yüklü parçalarıyla dinleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Bodrum Yarımadası ve özellikle Yalıkavak'ı bu yaz tam bir çekim merkezine dönüştüren Palmarina Bodrum, dolu dolu yaşanan yaz programını 16- 19 ekim günlerinde Türkiye'nin en saygın sanatçılarının sahne aldığı 'Yazz & Jazz Festivali'yle sürdürdü. Festivalde sahneye çıkan ilk sanatçı, modern cazın en etkileyici seslerinden Jehan Barbur oldu. Serin geceye rağmen yaklaşık 700 kişinin dinlediği konserde Barbur 'Uyan', 'Hayat' ve 'Sarı' isimli albümlerinin en güzel parçalarını büyük bir coşkuyla seslendirdi. Barbur konser sonunda "Serin havaya rağmen caza ve bana gösterdiğiniz ilgiyle içim ısındı. Sizlere çok teşekkür ederim" dedi. - Bodrummuğla

Kaynak: DHA

Son Dakika Magazin Bodrum'da Caz Gecesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement