Canan Karatay'ın Doğum Günü Pastası Malzemeleriyle Programa Damga Vurdu! - Son Dakika
Magazin

Canan Karatay'ın Doğum Günü Pastası Malzemeleriyle Programa Damga Vurdu!

Yaptığı açıklamalarla bazı kesimler tarafından takdir edilen bazı kesimler tarafından da eleştirilere maruz kalan Prof. Dr. Canan Karatay'a hazırlanan doğum günü pastası içerdiği malzemelerle ilgi odağı oldu.

07.03.2019 00:15  Güncelleme: 00:17

Sıra dışı diyetleriyle tanınan Prof. Dr. Canan Karatay, canlı yayında doğum günü kutladı. Karatay'a yapılan doğum günü pastası içerdiği malzemelerle programın ilgi odağı oldu.

PASTADA YOK YOK!

Bir programa katılan Prof. Dr. Canan Karatay doğum gününü canlı yayında kutladı. Canlı yayında bir pasta ile doğum gününü kutlayan Karatay'a özel pasta yaptırıldığı belirtildi. Pastanın içindeyse, badem unu, kestane unu, hurma püresi, hurma suyu, hindistan cevizi yağı, zeytin yağı, ham kakao, organik yumurta, karbonat, doğal elma sirkesi ve Çankırı kaya tuzunun yer aldığı açıklandı.

Canan Karatay'ın <a class='keyword-sd' href='/dogum-gunu/' title='Doğum Günü'>Doğum Günü</a> Pastası Malzemeleriyle Programa Damga Vurdu!

FATİH ALTAYLI, KARATAY'I SUÇLAMIŞTI

Geçtiğimiz günlerde anjiyo olan Fatih Altaylı, tedbir olarak yoğun bakıma almıştı. Sağlık durumu iyi olan Altaylı, konuya ilişkin bir yazı kaleme aldı. Sağlık sorunu nedeni ile kimseyi rahatsız etmek istemediğini belirten Altaylı, Kalp ve İç Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay'ı hedef almıştı. Altaylı, "Canan Karatay Hanımefendi'nin önerdiği diyetleri uygulamayın. Bu diyetler kulağa hoş ya da işinize gelebilir. Belki birkaç kişiye de yaramış olabilir. Ama çok daha fazla insanın başına dert açtığından ve hatta ölümüne neden olduğundan şüpheniz olmasın." demişti.

Canan Karatay'ın Doğum Günü Pastası Malzemeleriyle Programa Damga Vurdu!
Canan Karatay\'ın Doğum Günü Pastası Malzemeleriyle Programa Damga Vurdu!

Son Dakika Magazin Canan Karatay'ın Doğum Günü Pastası Malzemeleriyle Programa Damga Vurdu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • 77: Yarın maaşımı alacağım tamm 2020 lira önce kiramı,faturalarımı ödeyeceğim sonra çocuğumun yaklaşan doğumgününde canan karatay hocanın yaptırdığı unsuz şekersiz içinde badem, hurma, hindistan cevizi unundan organik yumurta ve hurma şerbetinden yaptıracağım pasta ile kutlayacağım :) 30 1 Yanıtla
  • osman abi..: fatih altayli ben 50 yasindayim bu ulkede cok adi adamlar gordum fakat senden adisini hic gormedim.. birgun umarim yularini tutanda belasini bulur... 5 16 Yanıtla
  • Canan: Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar canan karacayı seviyorum ne diyorsa hepsi doğru 13 2 Yanıtla
  • Yazik: Bu cok bilmiş kadin onu ye bunu yeme diyip duruyor da. Saglikli yasa diyorda kendi nasil yasiyor acaba ki hem kilolu hem agzinda dis kalmamış. 6 5 Yanıtla
  • kezban: vay yavrum vayyy...o pastadan tatmak isterdim 5 0 Yanıtla
  • wesd: canan karatay çöp birşey bilmiyor 0 4 Yanıtla
  • Ali: Sıkıntı canan hocada değil sıkıntı sende abi. 3 0 Yanıtla
  • Bjk1903: Kim bulacak kardesim o malzemeleride pasta yapacak yiyecek 2 0 Yanıtla
  • .: Allah hayırlı sağlıklı huzurlu güzel bir ömür nasip etsin 2 0 Yanıtla
  • Cemo: Canan karaca degil canan karakay 0 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement