Cumhurbaşkanlığı Müşaviri Orhan Bozkurt'tan Gökhan Özoğuz'a Tepki: Edepsiz - Son Dakika
Magazin

Cumhurbaşkanlığı Müşaviri Orhan Bozkurt'tan Gökhan Özoğuz'a Tepki: Edepsiz

Cumhurbaşkanlığı Müşaviri ve Cumhurbaşkanlığı Kongre Kültür Merkezi Müdürü Orhan Karakurt, "Bugünün Atatürk'üdür" paylaşımı yapan Gökhan Özoğuz'a "edepsiz" dedi.

07.05.2019 14:39

Yüksek Seçim Kurulu'nun İstanbul'da CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun kazandığı seçimi iptal etti. İmamoğlu'nun dün yaptığı "Artık herkes konuşacak, sanatçılar da konuşacak" açıklamasının ardından birçok sanatçıdan destek mesajı geldi.

"BUGÜNÜN ATATÜRK'ÜDÜR"

Ekrem İmamoğlu'na aday olduğu ilk günden beri destek paylaşımı yapan Athena'nın solisti Gökhan Özoğuz, Twitter'da İmamoğlu'nu etiketleyerek şunları yazdı:

"10 Kasım 1938 den bu yana İlk defa bir siyasi duruşu, doğruluğu ve ileri görüşü ile Atatürk'ten sonraki sancağı eline almıştır! Dönemler şartlarına göre değerlendirilir! Benim için ilkelerini benimseyişi, edebi ve kucaklaması ile bugünün Atatürk'üdür kendisi!"

Cumhurbaşkanlığı Müşaviri <a class='keyword-sd' href='/orhan-bozkurt/' title='Orhan Bozkurt'>Orhan Bozkurt</a>'tan Gökhan Özoğuz'a Tepki: Edepsiz

"ŞAKA MISIN OĞLUM SEN"

Cumhurbaşkanlığı Müşaviri ve Cumhurbaşkanlığı Kongre Kültür Merkezi Müdürü Orhan Karakurt da Özoğuz'a şu ifadeleri kullandı:

"Şaka mısın oğlum sen. Bir konser kaparım diye yaptığın yalamalığı anlarız da. Atatürk'ü bu kadar fütursuz kullanma edepsizliğini anlayamıyoruz. Bırakın artık bu ülkenin değerlerini üç kuruş menfaatiniz için kullanmayı Biraz edepli olun yeter artık."

Cumhurbaşkanlığı Müşaviri Orhan Bozkurt\'tan Gökhan Özoğuz\'a Tepki: Edepsiz

Son Dakika Magazin Cumhurbaşkanlığı Müşaviri Orhan Bozkurt'tan Gökhan Özoğuz'a Tepki: Edepsiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (83)

  • mavera: sanatçı maskesinin ardına saklanıp yıllarca bu memlekette semirdiniz bu hadiseler her birinizin maskesini teker teker düşürüyor.çirkin yüzleriniz gerçekten çok çirkinmiş 34 590 Yanıtla
  • MURAT ŞAHİN: paçavra seni tv 8 de adam yerine koyup dinledik meğer adam değilmişsin ne üdüğü belirsiz satılmış mahluk 35 417 Yanıtla
    yorum: adammısın sen 1 0
  • şaşşl: malın önde gidenisin gökhan 37 399 Yanıtla
    yorum: senin gibi aynaya bakıyorsun sanırım 1 1
  • murat kacar: edepsiz orhan 246 182 Yanıtla
    Yusuf: Hadsiz Edepsiz gökhan, Ağzına Sağlık ORHAN 12 183
  • Mustafa: Ysk kullanılıyor emirle yonetiliyor 394 1 Yanıtla
  • Lütfü: Bu konumda bir herifin üslubuna bakın hele! Kıraathanem olsa bunu çaycı diye işe almam. 366 3 Yanıtla
  • musti: HELALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL GÖKHAN 46 212 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement