Efe'nin Yüzünden Aç Bile Kaldım - Son Dakika
Magazin

Efe'nin Yüzünden Aç Bile Kaldım

Efe\'nin Yüzünden Aç Bile Kaldım

Deniz Akkaya'dan kızı Ayşe'nin babası Efe Önbilgin hakkında çok samimi itiraflar...

13.01.2012 06:03

Manken Deniz Akkaya, Kanaltürk'teki '2. Sayfa' programında 1.5 yıl önce ayrıldığı kızı Ayşe'nin babası Efe Önbilgin hakkında çarpıcı iddialarda bulundu. İşte anlattıkları:

Efe sık sık çocuk istediğini söylüyordu ama sonrasında aramızda bir uçurum oldu. Hamile kaldığım dönemde borsada tüm varlığını kaybetti, sokak adamı oldu. "Maddi sıkıntım var, çocuk beni ürkütüyor" diyordu.

Efe'nin anadan-babadan kalma parası da yok! Zekasıyla varlıklı olmuştu. Arkadaşları bana 'Çocuğu doğurma; bu adam, adam değil' diyordu. Ben de onlara "Karalamayın onu" diyordum.

Kızımı Amerika'da doğurmamı Efe istediği için Miami'ye gittik. Orada tüm hesaplaşmamızı bitirdik sandım ama çocuk doğunca sorunlar başladı. Bana yardıma gelen arkadaşıma "Açım" diye yalvardığımı hatırlıyorum. 20 saat yemek yemediğim oluyordu. İki saatte bir bebek emziriyordum, acemiydim. Efe sabaha kadar içip akşam 5'e kadar uyuyordu. Bana "Sen emzir, başka ne işe yararsın?" diyordu.

Türkiye'de de sıkıntılar bitmedi. Kurdeşen döktüğüm için iki kez hastaneye yattım.

Bir ay önce Efe'nin aracılığıyla bir araba aldım. Arabayı tamire götürdüğümde içinden dinleme cihazı çıktı. Efe "Benimle ilgisi yok. Arabanın ilk sahibi Ali Taran'mış" dedi.

KARAKOLDA SABAHLADI

Bir gece "Efe benim başka bir ilişkim var, çık hayatımdan" dedim. O gece arkadaşlarıyla ve bir kadınla gece kulübüne gitti. O kadınla da evlendi. Bir gün "Kızımla ve seninle yaşamak istiyorum" dedi. Evlendiği kadından bebek beklediği haberlerini sordum, yalanladı; "Her şeyi düzeltelim" dedi. Birlikte İtalya'ya gittik. Eski konular açılınca, sinirlendim. Elindeki fotoğraf makinesiyle üzerime yürüdü. Bana saldırdığı için geceyi karakolda geçirdi.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Efe'nin Yüzünden Aç Bile Kaldım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement