"Eleştirin Ki Hata Olmasın" - Son Dakika
Magazin

"Eleştirin Ki Hata Olmasın"

"Eleştirin Ki Hata Olmasın"

Erkan Can "Toprağın Çocukları" filminin galasında "Eleştirsinler ki biz de hatalarımızı görelim" dedi.

14.09.2012 06:03  Güncelleme: 17:19

Usta oyuncu Erkan Can'ın hem oyuncu hem de yapımcı olarak yer aldığı 'Toprağın Çocukları' isimli filmin galası önceki gece Beşiktaş'taki Mustafa Kemal Kültür Merkezi'nde yapıldı. Ali Adnan Özgür'ün yönettiği; Erkan Can, Ufuk Bayraktar, Şebnem Sönmez, Müge Boz, Türkü Turan ve Suzan Kardeş'in başrollerde oynadığı filmin galasına Kadir İnanır, Jülide Kural, Cem Davran, Şevval Sam ve yönetmen Tolga Karaçelik gibi ünlü isimler katıldı.

FİLME SAHİP ÇIKILSIN

Türkiye'de Köy Enstitüleri'ni konu alan ilk film olan 'Toprağın Çocukları'nın oyuncusu ve yapımcısı Erkan Can "Bu filmde üç tane yapımcı var, aslında herkes yapımcı. Henüz kimse para almadı. Biraz borcumuz var" dedi. Ünlü oyuncu filmle ilgili eleştiriler içinse şunları söyledi: "Bu amatör ruhla, bu kurmaca senaryo ile tabii ki küçük acemilikler olacaktır. Eleştirsinler ki biz de hatalarımızı görelim, ikinci filmimizde bunları tekrarlamayalım. Ancak eleştiriler; işkembe-i kübradan olmayacak. Birbirimizi severek her şeyin üstesinden gelebiliriz."

HER ZAMANKİ GİBİ KARİZMATİK

Ard arda üç operasyon geçiren Kadir İnanır'ın katıldığı gecede keyfi yerindeydi. Fit ve karizmatik haliyle dikkat çeken oyuncu "Tamamen sağlığıma kavuştum. Bütün ilaçlarımı bıraktım artık kullanmıyorum. Yeni yılda yeni bir proje ile ekrana döneceğim" dedi.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin 'Eleştirin Ki Hata Olmasın' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement