Gülse Birsel'i Kızdıracak Yorum - Son Dakika
Magazin

Gülse Birsel'i Kızdıracak Yorum

Gülse Birsel\'i Kızdıracak Yorum

Senarist-oyuncu Gürse Birsel, usta tiyatrocu Tekin Akmansoy'un eleştirilerine maruz kaldı.

03.12.2012 16:55  Güncelleme: 16:50

Ünlü tiyatrocu Tekin Akmansoy, Yalan Dünya'nın senarist ve oyuncusu Gürsel Birsel'i kızdıracak yorumlarda bulundu. Akmansoy, 'Gülse sen niye oynuyorsun? Oyunculuk taklidi yapma bana' diye çıkıştı.

Beyaz TV'de Ebru Şallı'nın sunduğu programda görüşlerini dile getiren Tekin Akmansoy, Yalan Dünya dizisinin Amerikan dizilerinden uyarlandığını söyledi.

"HEPSİ Mİ ANORMAL BU DİZİDEKİLERİN!"

Akmansoy şöyle konuştu:

"Gülse diye bir hanım kızımız var. Bir şeyler yazıyor getiriyor. İki tane Amerikan dizisinden bir Türk dizisi yaptı getirdi. Onu da biliyorum. İsim vermek istemiyorum.

"OYUNCULUK TAKLİDİ YAPMA BANA"

Ama, bence biraz da normal insanları oynatsa! Hepsi mi anormal ordaki insanların? Kiminin Türkçesi bozuk, kiminin olduğundan daha bir başka şey... Kimisi sakat! Gülse, sen niye oynuyorsun bir defa! Benim ona aklım ermiyor. Oyunculuk başka bir şey ya!

Oyunculuk taklidi yapma bana. Olmuyor. Ama sen oluyor gibi gösterip, bütün gazetelere bunu yazıyorsan, sen de inanıyorsun. Ben kıskanç, yalancı olurum, sen doğrucu olursun. Sen bütün dizileri alıp gidersin. Aman ben ille de yapayım değil. Ben doğruyu bulursam yaparım."

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Gülse Birsel'i Kızdıracak Yorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement