Hastalıklarla mücadele eden Farah Zeynep Abdullah sıvı diyetine başladı: 4 gündür yemek yemiyorum - Son Dakika
Magazin

Hastalıklarla mücadele eden Farah Zeynep Abdullah sıvı diyetine başladı: 4 gündür yemek yemiyorum

Başarılı oyuncu Farah Zeynep Abdullah, rahatsızlıklarından dolayı adeta açlık diyetine başladı. Kampa giden oyuncu, "Hiçbir şey çiğnemiyorum, yemek yemiyorum" diyerek 4 gündür sadece sıvı ile beslendiğini söyledi.

20.05.2024 08:37

Masumlar Apartmanı, Bihter ve Bergen gibi projelerdeki başarısıyla adından söz ettiren ve son olarak Kızılcık Şerbeti dizisine konuk olan Farah Zeynep Abdullah, detoks kampına gitti. Birçok rahatsızlığı olduğunu söyleyen oyuncu, sıvı diyetine başladı.

"4 GÜNDÜR HİÇBİR ŞEY ÇİĞNEMİYORUM"

Instagram hesabından yayınladığı videoda kamptaki sürecinden bahseden Abdullah "Boyun fıtığım var, tiroidim çalışmıyor, haşimato hastasıyım, beynimde lezyon var" diyerek sevenlerini üzdü. Kampın ilk günlerinde çok zorlandığından bahseden oyuncu, "4 gündür hiçbir şey çiğnemiyorum. Yemek yemiyorum. Sıvı ile besleniyorum" ifadelerini kullandı.

Hastalıklarla mücadele eden Farah Zeynep Abdullah sıvı diyetine başladı: 4 gündür yemek yemiyorum
Hastalıklarla mücadele eden Farah Zeynep Abdullah sıvı diyetine başladı: 4 gündür yemek yemiyorum

Son Dakika Magazin Hastalıklarla mücadele eden Farah Zeynep Abdullah sıvı diyetine başladı: 4 gündür yemek yemiyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Selim Kayisi: Otofaji yapıyor. otofaji, 12 saat yemek yemeyen insanlarda vücut enerji kazanmak için kendi biyolojisinde bulunan işe yaramayan hücrelerin yiyiyelek enerji kazanması gibi bir şey diyerek açıklayabilirim. Ne kadar uzun zaman bir şey yemezsen o kadar çok işe yaramaz hücre yok edebiliyor. Kanser hücrelerini de yok ettiği son zamanlarda yapılan araştırmalarda gösteriyor. ayrıca kilo sorunu olanlar bir hafta bu diyeti yaparsa 4 kilo kadar verebiliyor. Ben denedim işe yarıyor. 0 0 Yanıtla

Advertisement