Kardeş Kardeş Oynuyorlar - Son Dakika
Magazin

Kardeş Kardeş Oynuyorlar

Kardeş Kardeş Oynuyorlar

Yeni Aktüel dergisi bu ayki sayısında ikisi de oyunculuk yapan kardeşleri mercek altına aldı.

26.11.2011 23:30

ÖZGE-ÖZGÜR ÖZBERK

BENİM HİÇ 'EYVAH ABİM ' DURUMUM OLMADI !

Farklı birçok dizi projesinde ekranlara gelen Özge ve Özgür Özberk kardeşler, henüz aynı projede yer almamışlar ancak bunu çok istediklerini söylüyorlar.

Her anlarını birlikte geçirdiklerini dile getiren kardeşler, "Birbirimize çok yakındık. Öyle ki ayrı ayrı yan mahalleye gitmemiz 14 yaşımıza denk gelir" diyor.

Özge Özberk abisiyle olan ilişkisi hakkında, "Cadıydım biraz. Kimseyi abime layık görmez, kız arkadaşları aradığında 'Evde yok' diyerek telefonu kapatırdım. Ama benim hiç 'Eyvah abim' durumlarım olmadı" diye konuşuyor.

Çocukluk yıllarında birlikte aletli jimnastik yapan kardeşler, oyunculuğun da ortak kaderleri olduğu görüşünde.

Elektronik mühendisliği okumak için Amerika'ya giden ancak orada dört yıl boyunca tiyatro eğitimi almayı tercih eden Özgür Özberk ve 'Müjdat Gezen Kültür Merkezi'nde oyunculuk eğitimi alan Özge Özberk, oyunculuk yaparken en büyük isteklerinin işlerinin hakkını vermek olduğunu ifade ediyorlar.

DERYA-ZEYNEP BEŞERLER

ZEYNEP'İN KARDEŞİ OLARAK TANINMAK İSTEMİYORUM

Zeynep Beşerler, ünlü oyuncular arasında yer alıyor. Sinema-TV eğitimi alan kardeşi Derya da kariyerine hem kamera önünde hem de arkasında devam ediyor.

İki ünlü kardeş, sekiz yıldır birlikte yaşıyor. Zeynep Beşerler kızkardeşiyle aynı evi paylaşması hakkında, "İkimiz de çok yoğun çalışıyoruz. Akşamları evde buluşuyoruz, dışarı çıkacaksak birlikte çıkıyoruz. Birlikte alışveriş ve diyet yapıyoruz!" diyor.

İki kardeş, spor yapmayı sevmiyor. Bebek'te yürüyüş yapmayı tercih ediyor.

Derya Beşerler ablası hakkında, "Çok iyi bir abla kendisi, mutluyuz. Şaka bir yana gerçekten aramız iyi, tartışmalarımız oluyor ama en fazla iki gün sürüyor, hemen unutuyoruz" diyor.

Zeynep Beşerler de kardeşi için, "Kendim kadar güvendiğim tek insan. Can dostum. Aynı okulda okuduk, hep birlikteydik. Bazen beni deli etse de lafına önem veririm" diye konuşuyor.

Derya Beşerler, "İnsanların, beni sadece Zeynep Beşerler'in kardeşi olarak tanımasını istemiyorum" diyor.

AÇELYA-NAZ ELMAS

AYNI İŞİ YAPMAK BÜYÜK AVanTAJ

Onlar Türkiye'nin iki genç ve başarılı oyuncusu. Aslında üç kız kardeşler... Oyuncu olmadığı için göz önünde olmayan bir de ablaları var.

Anneyle beraber bir evde dört kadın ve onlarca kedi, köpek, tavşan ve sincap arasında geçmiş çocuklukları... Şimdi de kız kıza evde vakit geçirmek en büyük zevklerinden.

Aynı mesleği yapmaktan keyif alan Açelya ve Naz Elmas kardeşler "Çok avantajlı bir şey aynı mesleği yapmak, projeyi konuşmak, senaryoyu işi bilen birine okutmak..." diyor.

SARP-KAYA AKKAYA

ÖFKELİ ADAMLARIZ

Başarılı oyuncu Esra Akkaya'nın ikiz kardeşleri, ablalarının izinden gitmekle kalmamış yaptıkları işlerle rüştlerini de ispatlamışlar.

Sarp Akkaya ikiz kardeşi için, "Dünyaya beraber geldik, bu çok kıymetli bizim için" diye konuşuyor.

Kaya Akkaya, "İkimiz de öfkeli adamlarız ama Sarp öfkesini rahatlıkla kontrol eder. Beni de sakinleştirir" diyor.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Kardeş Kardeş Oynuyorlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement