Nigar Kalfa'nın Panik Anları - Son Dakika
Magazin

Nigar Kalfa'nın Panik Anları

Nigar Kalfa\'nın Panik Anları

"Muhteşem Yüzyıl"ın Nigar Kalfa'sı Filiz Ahmet, gece turunda görüntülenince panikledi.

07.11.2012 06:03  Güncelleme: 08:34

"Muhteşem Yüzyıl"ın Nigar Kalfa'sı Filiz Ahmet, gece turunda görüntülenince panikledi, gazetecileri görünce erkek arkadaşının yanından hemek ayrılan Filiz Ahmet arkadaşını orada bırakıp taksiyle uzaklaştı.

FLAŞLAR PATLAYINCA TEDİRGİN OLDU

"Muhteşem Yüzyıl" dizisinde Nigar Kalfa karakterini canlandıran Filiz Ahmet, önceki akşam bir arkadaşının Beyoğlu'ndaki doğum günü partisine katıldı. Ahmet, gecenin sonunda mekândan biri erkek iki arkadaşıyla ayrıldı. O sırada patlayan flaşlar, genç oyuncuyu hayli tedirgin etti.

BEYOĞLU'NDA TEK BAŞINA

Muhabirleri görür görmez erkek arkadaşının yanından hızla uzaklaşan Filiz Ahmet, diğer arkadaşıyla birlikte taksiye bindi. Mekânın önünde bıraktığı genci telefonla arayan Filiz Ahmet, kısa bir konuşmanın ardından şoföre verdiği talimatla oradan ayrıldı.

Tek başına kalan erkek arkadaşı da Beyoğlu'nun arka sokaklarına doğru yürüyerek gözden kayboldu.

EN İLGİNÇ OYUNCULARIMIZDAN BİRİ

Şu an rol aldığı Muhteşem Yüzyıl dizisi öncesinde bir çok dizide ve filmde rol alan Filiz Ahmet, Türkiye'deki en ilgin oyunculardan biri.

Türkiye'ye Makedonya'dan gelen Filiz Ahmet, Lisede tıp eğitimi aldı ve ana dili Türkçe dışında, Makedonca, Arnavutça, İsveççe, İngilizce, Sırpça ve biraz da Bulgarca bilmektedir.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Nigar Kalfa'nın Panik Anları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement