Ölmeden Önce Amy'yi Konuk Edebilirdim! - Son Dakika
Magazin

Ölmeden Önce Amy'yi Konuk Edebilirdim!

Ölmeden Önce Amy\'yi Konuk Edebilirdim!

'Lokal Anestezi'nin sunucusu Erim Özşen, "Programa isteyip de konuk edemediğim kişi; Amy Winehouse" dedi.

12.03.2012 06:03  Güncelleme: 08:28

Türkiye'nin televizyonda yayınlanmayan tek talk show'u olarak ünlenen Erim Özşen'in sunduğu 'Lokal Anestezi', Babylon'da ayda iki kez salı günleri meraklılarıyla buluşuyor. Aralarında Nil Karaibrahimgil, Kenan Doğulu, Erdem Yener ve Cem Yılmaz'ın da bulunduğu birçok ünlü ismi konuk eden Özşen'le canlı canlı yaptığı 'Lokal Anestezi' şovuyla ilgili konuştuk.

20 MART'TA CEZA VAR!

'Lokal Anestezi'ye 2006 yılında Ankara'da başladık. O yıllarda Ankara'da pazartesi günleri tüm mekanlar kapalıydı. Benim iddiam; 'Lokal Anestezi' diye bir program yapacağım, konuklar tamamen gönüllü olarak katılacaklar, sadece 'Lokal Anestezi'ye özel olarak Ankara'ya geleceklerdi! Ankara'daki If Performance Hall'un işletmecisi Selim Gültepe'ye gidip durumu anlattım. Selim de "Ne olursa olsun, ben bu işe inanıyorum" dedi. İlk konuğum Yunus Günçe'ydi. Daha sonra İstanbul'a geldik. Bu yıla Kenan Doğulu ile başladık. Şimdi 20 Mart'taki konuğumuz Ceza olacak.

'Lokal Anestezi'nin benim için en büyük zorluğu misafirlerimle tarihleri denk getirememek... Bazen konuklarımla takvimlerimiz uyuşmuyor. Yoksa program sırasında hiçbir zorluk yaşamıyorum. Sahneye çıktığım anda ilk yaptığım şey; misafirlerin dikkatini üzerimde toplamak... Buna "İlkokul havasını yaşamak" diyorum. Sorulara hep beraber 'Evet' ve hep beraber 'Hayır' diye cevap veriyoruz. Konuğumu katılımcılarla birlikte ağırlıyoruz.

NİL ATLAYINCA KORKTUM!

Programa isteyip de konuk edemediğim kişi; Amy Winehouse... Size belki efsane gibi gelecek ama elimde yazışmalarımız var. 2010 yılında Amy Winehouse'un menajerine ulaştık ve programa davet ettik. Ertesi gün şöyle bir cevap aldık: "Katılmayı düşünebiliriz ancak bu dönem çok yoğunuz, davetiniz için teşekkürler." Onu çok istedik ama olmadı.

Ünlülerle yaşadığım çok ilginç olaylar var. Mesela; Nil Karaibrahimgil'i ağırladığım programda bir ilki gerçekleştirelim dedik. O dönem Nil konserlerinde seyircilerin arasına atlıyor, seyirciler de onu tutuyorlardı. Nil; bizde de aynısını yaptı. İyi ki, konuklar Nil'i tuttu, yoksa son programım olabilirdi. Çok korkmuştum.

KEMİK KİTLEMİZ HEP TAKİP EDİYOR

Program, ilk başladığı günden bu yana kendi takipçilerini oluşturdu. Kemik bir takipçi kitlemiz var ki, onlar konuktan bağımsız olarak programı takip ediyorlar. Biliyorlar ki; konuk kim olursa olsun; keyifli, samimi ve eğlenceli geçecek... Misafirimiz herhangi bir televizyon programında olamayacağı kadar doğal ve içten olabiliyor. Katılımcılar bizim programımızda Nil Karaibrahimgil'le dans edebiliyor, Kenan Doğulu'yla birlikte şarkı söyleyebiliyor.

SAMİMİYET ÖNEMLİ

Programdaki konukları belirlerken, evimde de misafir edebileceğim, birlikte sohbet etmekten keyif alabileceğim isimleri öncelikle tercih ediyorum. Bizim temel unsurumuz samimiyet... Bu samimiyeti yakalayamayacağım kimseyi programıma davet etmedim ve edemem. İsterse gündemin baş köşesinde olsun, hatta beni gündemin tepesine taşısın, yine de olmaz. 'Lokal Anestezi'nin ruhuna ters olur bu.

BİZİM FORMATIMIZ TELEVİZYONA TERS!

'Lokal Anestezi'yi televizyona taşımıyoruz. Çünkü bizim formatımız televizyona ters! Zaten yayınlansa bu 'Lokal Anestezi' olmaz. Yayınlanabilecek haline dair ayrı bir projemiz var ama o projenin adı ve formatı farklı... Daha önce de söylediğim gibi 'Lokal Anestezi'nin en önemli unsuru samimiyet... Bunu televizyonda yakalamak mümkün değil. Her şeyden önce RTÜK var, televizyonla hiç bilmediğiniz milyonların evine giriyorsunuz. İstediğinizi rahatça söylemeniz de mümkün değil.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Ölmeden Önce Amy'yi Konuk Edebilirdim! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement