"Sadık ve Utangaç Biriyim" - Son Dakika
Magazin

"Sadık ve Utangaç Biriyim"

"Sadık ve Utangaç Biriyim"

'Yağmurdan Kaçarken'de çapkın bir fotoğrafçı olarak karşımıza çıkan Martin "Özel hayatımda çapkın değil, sadık ve utangaç biriyim" dedi.

04.05.2013 08:02  Güncelleme: 09:00

Ünlü model Carlos Martin, 'Yağmurdan Kaçarken' isimli dizide; annesi İspanyol, babası Türk; fotoğraf sanatçısı 'Carlos Yılmaz'ı oynuyor. Ev hayatını çok sevdiğini söyleyen Carlos Martin; hem özel hayatını, hem de dizideki rolünü anlattı:

AŞKA İNANIRIM

'Yağmurdan Kaçarken' isimli dizide canlandırdığım 'Carlos Yılmaz', genç bir fotoğrafçı... Aşka inanıyor ancak doğru kadını henüz bulamamış. Bulana kadar da pek çok flörtü oluyor ve evlenmekten de korkuyor. Ailesindeki herkes onu evlendirmek istiyor. Sonunda bir kadınla evleniyor ve tabuları yıkılıyor.

Ben özel hayatımda tabularımı yıkacak bir kişiyle karşılaşmadım henüz.

Şu ana kadar uzun süreli iki ilişkim oldu. Özel hayatımda çapkın değil, romantik, utangaç ve sadık bir adamım.

İlk kez 18 yaşımda aşık oldum. O zamanlar gerçekten çok utangaçtım ve hala bazen utangaç olabiliyorum.

Eğer bir kızdan gerçekten hoşlanıyorsam; bu utangaçlığım hala zaman zaman ortaya çıkıyor. Hatta bu sebepten beğendiğim bazı kişilerle iletişime geçemediğim zamanlar bile oluyor.

TÜRKİYE'DE SEVİLİYORUM

Eskiden büyüdüğüm şehrin futbol takımını tutar ve her pazar maça giderdim ama şimdi futbolla ilgilenmiyorum.

Babam yeşil gözlü bir adam, ben ise kahverengi gözlüyüm. Annemi, 18 yaşındayken kaybettim. Fiziksel olarak anneme benziyorum. İki tane kız kardeşim, bir tane de yeğenim var.

Türkiye'de çok sevildiğimi hissediyorum. İnsanlar bana karşı çok nazik. Yanıma gelerek fotoğraf çektirmek istiyorlar. (Touch İstanbul)

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin 'Sadık ve Utangaç Biriyim' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement