Sarıyer'de 21 Yıllık Rekabet - Son Dakika
Magazin

Sarıyer'de 21 Yıllık Rekabet

Sarıyer\'de 21 Yıllık Rekabet

Kaymakamından siyasilere, akademisyenlerden milli futbolculara kadar pek çok Sarıyerli futbolsever, sıcak-soğuk demeden 21 yıldır her hafta iki takım halinde tatlı bir rekabet içinde.
1992 yılından beri her hafta pazartesi akşamı saatler...

29.11.2013 11:13

Kaymakamından siyasilere, akademisyenlerden milli futbolculara kadar pek çok Sarıyerli futbolsever, sıcak-soğuk demeden 21 yıldır her hafta iki takım halinde tatlı bir rekabet içinde.

1992 yılından beri her hafta pazartesi akşamı saatler 19.00'u gösterdiğinde, hemen hemen aynı isimlerden oluşan iki takım; kar, yağmur, sıcak, soğuk demeden sahadaki yerini alarak futbol maçı yapıyor. Kaymakamından siyasilere, akademisyenlerden milli futbolculara kadar pek çok futbolsever, 21 yıldan beri tatlı bir rekabet içinde mücadele ediyor. Yaşama veda eden ya da futbolu bırakan bazı isimlerin de yer aldığı kadroda son yıllarda birbirinden renkli isimler mücadele ediyor.

"Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın takım arkadaşı ve Sarıyerli futbolcu Kıvırcık Mustafa olarak bilinen Mustafa Salepçioğlu, Sarıyer'de Hacı Ferhan olarak bilinen Ferhan Sanlav, Mimar Atilla olarak tanınan Atilla Günorta, Eski milli futbolculardan Beşiktaşlı Yasin Sülün, Galatasaraylı Evren, Sarıyerli eski futbolculardan Kaptan Cem Koşanoğlu, Murat Kutur, Sinan, Aykut Kocabal, Sarıyerli efsane futbolculardan kaptan Mahmut Kocabal, Kamil Doygun, İlker Büyükdurmuş, Bülent Akatay, eski Sarıyer Belediye Başkanı AK Partili Yusuf Tülün, Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı CHP'li Recep Yel, AK Partili AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Aday Adayı Şems Çakıroğlu, AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Ali Rıza Zaman, Yıldız Teknik Üniversitesi Basından Sorumlu Rektör Danışmanı ve Sarıyer Haber Gazetesi sahibi Ümit Sanlav, iş adamları Nejat Güllü, Hüseyin Akpınar, Arap Ali lakaplı Ali Özdelice, Kasap Cevdet lakaplı Cevdet Usta, Kerem Tülün, Volkan Civelek, Köfte Hüseyin, Sarıyer Kaymakamı Ömer Karaman, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Yaşar Güngör Şahin", 21 yıllık tatlı rekabetin tarafları arasında bulunuyor. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Sarıyer'de 21 Yıllık Rekabet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement