"Yeni Oluşum İçindeydik" - Son Dakika
Magazin

"Yeni Oluşum İçindeydik"

"Yeni Oluşum İçindeydik"

İvana Sert, eşini çıldırtan buluşmanın nedenini Twitter'da açıkladı.

31.08.2012 06:03  Güncelleme: 08:47

İvana Sert; eşi Yurdal Sert'in "Beni onunla aldattı" dediği Hatem Yavuz'la görüntülenmişti. İvana, eşini çıldırtan buluşmanın nedenini Twitter'da açıkladı: "Hatem iş ortağım. Yeni bir oluşum toplantısı yaptık."

KOCASINDAN SERT TEPKİ: FOK KATİLİ

Eski eşi İvana Sert ile Hatem Yavuz'un bir arada çekilen fotoğrafları üzerine Yurdal Sert, 'iş'ten vurdu: Hatem resmen katil. Fok avcılığı yaparak hayatını kazanıyor.

Yurdal Sert'ten özel açıklamalar... Eşi İvana Sert'in kendisini yakın arkadaşı Hatem Yavuz'la aldattığını iddia ederek boşanma davası açan iş adamı, ikilinin ilk kez bir arada görüntülendiği fotoğrafların ardından çarpıcı sözler sarf etti. Sert, 'İvana'yı evliliğimiz sırasında uyardım. Hatem Yavuz çok kötü bir adam, resmen katil. Fok avcılığıyla hayatını kazanıyor' dedi.

- Fotoğrafların ardından, 'yasak aşk' iddianızda haklılığınızın ortaya çıktığına inanıyor musunuz?

Ben zaten haklıyım... Hatem arkadaşlığımızdan dolayı kendisi beni evine davet etti. Gizlice videolarımı çekti. Bu boşanma davasında kullanmak için kurulan bir tezgahtı. Sabaha kadar kayıt yapılmış.

'DÜŞMANA YAPILMAZ'

- Bu görüntülerin boşanma davasında İvana Hanım'a verilmek üzere çekildiğinden emin misiniz?

Kesinlikle... Zaten o videoları benim hanıma (Ivana Sert) verdi. Bunları da boşanma davasında kullanmak amacındaydı. Düşmanına bile bunu yapmazsın.

- Evliliğiniz kurtulabilir miydi?

Boşanma davasını açmadan önce İvana'yla çok konuştum. Çocuğumuz olduğunu, 8 yıldır çok mutlu olduğumuzu söyledim. Hatem'in kötü bir adam olduğunu İvana'ya anlattım. Ama o, 'İkinizin arasına girmem' dedi.

- Hatem Yavuz nedeniyle evlilik bitti diyorsunuz...

Bana kalleşlik yapan bir adam. İvana'ya bu adamla ortaklığını bitir, bu kötü bir adam dedim. Ama o bunun iş olduğunu söyledi. Kendisi resmen katil!! Fok avcılığı yaparak hayatını kazanıyor. Bir insanın hayvanları öldürmesi iyi bir şey değil.

- İvana Sert ile Hatem Yavuz'un fotoğrafları için neler söylersiniz?

Zaten bunlar beraber geziyorlar. Sürekli seyahatlere çıkıyorlar. Maalesef benim çocuğumu da yanlarına alıyorlar.

- Oğlunuzun seyahatlerde olması sizi rahatsız ediyor mu?

Fazlasıyla rahatsızım...

- İvana Sert ve Hatem Yavuz'un ilişkisine ortaklık mı, aşk mı diyorsunuz?

İkisi paralel... Gelişimi de paralel ilerlemiş bir olay. Sadece ortaklık olsaydı, İvana hatasını anlayıp ortaklığını bitirirdi. Tekrar deneyebilirdik...

'İnsanlara güvenim kayboldu

İvana ile evlilik yaptığın için hiç pişman olmadım. Çok güzel bir oğlumuz var. Ama artık insanlara güvenimi kaybettim. Bu yaşadığım olaylar nedeniyle insanlarla arkadaş olamıyorum.

'AFFETMEYİ GÖZE ALMIŞTIM'

- Boşanma sürecinde neler yaşandı?

Hatem'in eşi bana İvana ve Hatem arasındaki ilişkiyi anlatınca şoka girdim. Yine de 'hata yapılır' diyerek çocuğumuz için İvana'yı affetmeyi göze aldım. Ancak aynı tavrı karşı taraftan göremedim.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin 'Yeni Oluşum İçindeydik' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement