Survivor'da Kim Elendi ? - Son Dakika
Medya

Survivor'da Kim Elendi ?

Survivor\'da Kim Elendi ?

Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasında dün akşam yine heyecan doruktaydı.

01.05.2012 09:40  Güncelleme: 10:09

Ünlüler takımının Ada Konseyi'nde belirlediği iki isim olan Merve Büyüksaraç ile Mustafa Topaloğlu halk oylamasına kalmışlardı.

SMS oylamasına çıkan iki isimden Merve Büyüksaraç sonuçlara göre en az oyu alarak adaya veda eden isim oldu.

Merve Büyüksaraç karar üzerine "Şaşırdım, en çok Almeda için üzülüyorum.Yalnız kalmasını istemiyordum. 50 gün içinde elimden geleni yaptım.Halkımızın takdiri böyleymiş" dedi.

Büyüksaraç daha sonra gözyaşları içinde Ünlüler takımındaki arkadaşlarıyla vedalaşarak adadan ayrıldı.

ADADAN BİR TÜRKİYE GÜZELİ GEÇTİ

2006 yılında yapılan Türkiye güzellik yarışmasında Türkiye güzeli olan ve Dünya güzellik yarışmasında ülkemizi temsil etme başarısını gösteren Merve Büyüksaraç özellikle Anıl'a karşı sarf ettiği "Seni döverim" sözleriyle halkın tepkisini çekmiş olmalı ki oylamada kaybetti.

Konsey sonrası adının çıkmasına şaşırırken Mustafa Topaloğlu'nu hedef alacak şekilde söyledikleriyle de öyle sanıyorum izleyenler için pek sempatik bir görüntü çizmedi.

Merve Büyüksaraç'ın oylamayı kaybetmesinde, Mustafa Topaloğlu'nun çok sevilen bir kişilik olmasının yanında, Anıl ve Alp Kırşan'ın hayranlarının etkisi olduğu da kaçınılmazdı.

Sonuç olarak Merve ada şartlarının gerektirdiğine inandığı şekilde yaşadı, adada kalmak için savaştı ve adaya veda etti.

Kaynak: Diğer

Son Dakika Medya Survivor'da Kim Elendi ? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement