Motosikletmedya Yayın Hayatına Başladı?! - Son Dakika
Otomobil

Motosikletmedya Yayın Hayatına Başladı?!

Motosikletmedya Yayın Hayatına Başladı?!

Yaklaşık 1 Yıldır Yayın Hayatını Sürdüren Carmedya'ya Kardeş Geldi; Motosikletmedya...

03.04.2011 11:59

Motosikletmedya'nın tam 114 sayfalık ve ücretsiz ilk sayısı yayına girdi. Motosikletmedya Dergisi, Türkiye?nin ilk ücretsiz interaktif motosiklet dergisi olma özelliğine sahip. İlk sayısında üçü Türkiye'de ilk olmak üzere altı farklı modelin test sürüşünü gerçekleştiren Motosikletmedya'da Can-Am Spyder RS-S, Kawasaki Z750R, Harley-Davidson Fourty-Eight, Yamaha Fazer8, KTM 990SM ve Honda VFR1200F modellerinin testlerini Savaş Yılmaz'ın çarpıcı fotoğrafları ve motosiklet basınını deneyimli editörlerinden Berk Ertükel'in yorumlarıyla okuyabilirsiniz.

Sekiz yeni model hakkında bilgilere yer verilen e-derginin ilk sayısında eğitim köşesinde BMW Rider Academy ile ilgili merak ettiğini bilgilere ulaşabilirsiniz.

www.motosikletmedya.com adresinden tamamen ücretsiz olarak indirilebilen Motosikletmedya'da ayrıca iki de röportaj yer alıyor. Bunların ilki herkesin tanıdığı Geveze, diğeri ise MOTED Başkanı ve Suzuki Motosiklet Pazarlama Müdürü Ali Karakoç...

Dergide ayrıca geniş yer verilen motorsporları bölümünde MotoGP, Moto2, Türkiye Enduro Şampiyonası ve Türkiye Motokros Şampiyonası ile ilgili en güncel bilgiler de yayınlanıyor.

Motosikletmedya ile ilgili linkler;

Motosikletmedya ilk sayısını indirmek için tıklayın

http://www.facebook.com/pages/motosikletmedya/164450536942460

http://twitter.com/motosikletmedya

Kaynak: OtomobilGazetesi.com

Son Dakika Otomobil Motosikletmedya Yayın Hayatına Başladı?! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement