Adana'da DTP'li Belediye Başkanının Tutuklanması - Son Dakika
Politika

Adana'da DTP'li Belediye Başkanının Tutuklanması

Adana\'da DTP\'li Belediye Başkanının Tutuklanması

Adana'da Ölü Ele Geçirilen Bir Terörist İçin Adana'da Açılan Taziye Çadırında, Terör Örgütü Lehine Yaptığı Konuşmadan Dolayı Tutuklanan DTP'li Yakapınar Beldesi Belediye Başkanı Osman Keser'in Serbest Bırakılması İçin Basın Açıklaması Yapıldı.

07.10.2007 14:54

Adana'da ölü ele geçirilen bir terörist için Adana'da açılan taziye çadırında, terör örgütü lehine yaptığı konuşmadan dolayı tutuklanan DTP'li Yakapınar Beldesi Belediye Başkanı Osman Keser'in serbest bırakılması için basın açıklaması yapıldı.

Partisinin Adana il başkanlığı önünde basın açıklaması yapan DTP Genel Başkan Vekili Nurettin Demirtaş, siyasal partilerin baskı altında kalmadan özgürce faaliyetlerini yürütmesi gerektiğini söyledi. Demirtaş, "Barış, demokrasi ve özgürlük talebimiz Türkiye karşıtlığı olarak lanse edilmektedir. Daha önce atılan adımlarla baskı biraz kalkar gibi oldu ancak son yıllarda bu adımlar tekrar durdu" dedi.

Demirtaş, Osman Keser ile birlikte tutuklanan 4 kişinin serbest bırakılmasını istedi. Basın açıklamasına DTP'li Küçükdikili Belde Belediye Başkanı Leyla Güven ile bir grup partili katıldı.

(FK-AB-MEF-Y)

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Adana'da DTP'li Belediye Başkanının Tutuklanması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement