AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Uluçay, Kongre Öncesi Açıklamalarda Bulundu - Son Dakika
Politika

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Uluçay, Kongre Öncesi Açıklamalarda Bulundu

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Uluçay, Kongre Öncesi Açıklamalarda Bulundu

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, partisinin olağanüstü kongresi öncesinde yaptığı açıklamada, partinin geçmiş başarılarına vurgu yaparak, önümüzdeki yerel seçimlere güçlü bir kadro ile hazırlanacaklarını belirtti. Uluçay, AK Parti'nin yenilendikçe güçlenen bir dava hareketi olduğunu ve değişimi önemsediklerini ifade etti.

05.10.2023 14:25

AK Parti Kilis İl Başkan Vekili Hatice Canan Ketrez, partilerinin 7 Ekim Cumartesi günü yapılacak 4. Olağanüstü Kongresi'ne katılacaklarını bildirdi.

Ketrez, parti binasında yaptığı basın açıklamasında, AK Partinin, 3 Kasım 2002'den bu yana girdiği her seçimde milletin teveccühüne mazhar olduğunu söyledi.

AK Partinin bu güveni karşılıksız bırakmayacağını belirten Ketrez, şöyle konuştu:

"Eğitimden sağlığa, enerjiden ulaşıma, turizmden tarıma Türkiye'ye sayısız eser ve hizmet kazandırdık. 22 yıllık siyasi tarihinin istisnasız her gününü millete hizmet yolunda harcayan AK Parti, bugüne kadar birçok sınavdan geçmiş, tarihte benzerine pek rastlanmayan badireler atlatmıştır. Bu badirelere karşı her defasında milli iradeye koşmuş, sandıktan başka iktidar yolu tanımamıştır. "

Ketrez, AK Parti'nin yenilendikçe güçlenen bir dava hareketi olduğunu vurguladı.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Uluçay, Kongre Öncesi Açıklamalarda Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement