AK Parti Aydın İl Teşkilatı'ndan Aydın Menderes'e Ziyaret - Son Dakika
Politika

AK Parti Aydın İl Teşkilatı'ndan Aydın Menderes'e Ziyaret

AK Parti Aydın İl Teşkilatı\'ndan Aydın Menderes\'e Ziyaret

AK Parti Aydın İl Başkanı İsmail Eser, Bir Grup Partiliyle Birlikte Eski Milletvekili Aydın Menderes'e Ziyarette Bulundu.

16.06.2007 13:18

AK Parti Aydın İl Başkanı İsmail Eser, bir grup partiliyle birlikte eski milletvekili Aydın Menderes'e ziyarette bulundu.

Aydın Menderes'in Ankara Çakırbey Konakları'ndaki evinde gerçekleşen ziyarete AK Parti Aydın İl Başkanı İsmail Hakkı Eser, AK Parti Aydın Milletvekili Ahmet Rıza Acar, İl Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Ökten ve milletvekili adayları Mehmet Erdem ile Sebahattin Akkın katıldı. Hemşehrilerinin ziyaretinden büyük mutluluk duyduğunu belirten Menderes, konuklarına babasına ait Koçarlı ilçesine bağlı Çakırbeyli köyündeki çiftlik ve babasının mezarı hakkındaki görüşleri ile temennilerini iletti.

Ziyaret sonrası bir açıklama yapan AK Parti İl Başkanı İsmail Hakkı Eser, Aydın Menderes ile son dönemde gelişen güncel olayların değerlendirmesini yaptıklarını söyledi. Menderes'e yaptıkları bu nezaket ziyareti esnasında Aydın ilinin meselelerinin de görüşüldüğünü kaydeden Eser, ziyareti gerçekleştirmelerindeki asıl amacının rahmetli Adnan Menderes'in hatırasını yad etmek olduğunu ifade etti. Aydın Menderes'in kendilerine Çakırbeyli köyünde bulunan 'Adnan Menderes Çakırbeyli Çiftliği'nin ve Adnan

Menderes Demokrasi Müzesi' projesinin gerçekleştirilmesi konusunda müspet yaklaşımının söz konusu olduğunu belirten Eser, "Sayın Menderes bize, babası rahmetli Adnan Menderes'in İstanbul'da bulunan Anıt Mezarı'nın yeniden ele alınıp bakımı ve ihyası konularındaki görüşlerini iletti. Demokrasi şehidimiz rahmetli Adnan Menderes'in evladı ve Aydın'ın yetiştirdiği müstesna insanlardan Aydın Menderes'in sıcak ve samimi ilgisi, AK Parti Aydın Teşkilatı olarak bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir" dedi.

(İK-Mİ-CC-Y)

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti Aydın İl Teşkilatı'ndan Aydın Menderes'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement