AK Parti Gençlik Kolları 3. Ulusal Tanıtım ve Medya Toplantısı - Son Dakika
Politika

AK Parti Gençlik Kolları 3. Ulusal Tanıtım ve Medya Toplantısı

AK Parti Gençlik Kolları 3. Ulusal Tanıtım ve Medya Toplantısı

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Tanıtım ve Medya Başkanlığı, 18-19 Ocak tarihlerinde Tanıtım ve Medya Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nı 81 ilden katılımla Ankara’da gerçekleştirdi.

20.01.2014 12:36

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Tanıtım ve Medya Başkanlığı, 18-19 Ocak tarihlerinde Tanıtım ve Medya Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nı 81 ilden katılımla Ankara'da gerçekleştirdi.

Programın açılış konuşmasını Genel Merkez Gençlik Kolları Tanıtım ve Medya Başkanı Neslihan Cenk yaptı. Yılda bir kere gerçekleştirilen toplantılarda 81 il teşkilatlarının tanıtım ve medya başkanları ile yaptıkları istişare, verdikleri eğitimler, edindikleri bilgilerin AK Gençlik olarak çalışmalarına büyük bir ivme kattığını dile getiren Cenk, toplantıların dayanışmalarını attırdığını söyledi. Yerel seçimler öncesinde bu toplantılarla teşkilatlarının tanıtım ve medya konusunda, özellikle de sosyal medyada motivasyonu daha fazla attırmayı amaçladıklarını belirten Cenk, "Başbakanımız gece gündüz milletimiz için çalışıyor. En çok da biz gençler için çalışıyor ve bizlere güveniyor. 18 yaşındaki gençlere milletvekilliği yolunu açma gayretinde olan, gençlik politikaları üretmek üzere bir bakanlık kuran, üniversite harçlarını kaldıran, eğitim-öğretim alanında devrimler yapan, sayamayacağız birçok icraat ile gençlere güvenini her açıdan kanıtlayan bir partinin mensupları olarak bu güveni boşa çıkarmayacağız. Hem meydanlarda halkımızla yüz yüze, hem sosyal medyada tanıtım medya başkanları olarak üzerimize düşeni en iyi şekilde yerine getireceğiz" dedi.

Toplantının devamında Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK üyesi Üzeyir Arda Ener, seçim propagandaları sunumunu gerçekleştirdi. Daha sonra Sosyal Medya Uzmanı Celal Karaman'ın sosyal medyada değişen trendler konusunda yaptığı sunum ile 81 ilden gelen il tanıtım ve medya başkanlarının donanımları ve bilgileri artırıldı. Akşam yemeğinde Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ile biraraya gelen gençler, yerelde hizmet ve siyaset hakkında sohbet ettiler.

Toplantının ikinci gününde İletişim, Koordinasyon ve Yerel Seçimler Çalıştayı yapılarak, yaklaşan seçimler için çalışmalar yapıldı. Yapılan istişare ve değerlendirmelerle yerel seçimlere yönelik Türkiye geneli ve illerde yapılacak tanıtım ve medya çalışmalarının etkinliğinin artırılması hedeflendi. Son olarak 12 yıldır AK Parti'nin seçim kampanyalarını yürüten Arter Reklamcılık'ın sahibi Erol Olçak ile seçim kampanyaları üzerine bir söyleşi gerçekleştirildi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti Gençlik Kolları 3. Ulusal Tanıtım ve Medya Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement