AK Parti Gençlik Kolları 4'ncü İstişare Toplantısı Osmaneli'de Yapıldı - Son Dakika
Politika

AK Parti Gençlik Kolları 4'ncü İstişare Toplantısı Osmaneli'de Yapıldı

AK Parti Gençlik Kolları 4\'ncü İstişare Toplantısı Osmaneli\'de Yapıldı

Bilecik'in Osmaneli ilçesinde Ak Parti Gençlik Kolları Başkanlığı'nın ev sahipliğinde 4'ncü Gençlik İstişare Toplantısı yapıldı.

29.08.2013 16:31

Bilecik'in Osmaneli ilçesinde Ak Parti Gençlik Kolları Başkanlığı'nın ev sahipliğinde 4'ncü Gençlik İstişare Toplantısı yapıldı.

Belediye sosyal hizmetler salonunda, bölgedeki Ak Partili gençlerin katıldığı toplantıya, Osmaneli Belediye Başkanı Mehmet Isıkan, AK Parti İlçe Başkanı Yalçın Karaca, İl Genel Meclis üyeleri, Osmaneli Belediyesi Meclis üyeleri, Bilecik Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Kurt ve diğer ilçe gençlik kolları başkanları katıldı.

Yapılan istişare toplantısının açılış konuşmasını yapan Ak Parti Osmaneli Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Daş, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan seçilme yaşının 18'e indirilmesi sonrası gençlerin omuzlarına yüklenen yükün bir kat daha arttığı ve artık gençlerin yerel yönetimlerde daha fazla söz sahibi olması gerektiğini belirtti. Daş "Bundan sonra durmak yok yola devam. Daha iyi günler, daha güzel günler için bir olmalıyız, birlikte olmalıyız dedi.

Ak Parti Osmaneli İlçe Başkanı Yalçın Karaca da konuşmasında "Böylesine istişare toplantılarında gençlerin fikirlerini de önemseyen merkez ilçe başkanı ve yönetimine teşekkürlerimi sunuyorum. Bugün burada bir kez daha görülmüştür ki Ak Parti, ana kademesinden gençlik kollarına, kadın kollarına kadar her kademe, her birim, her bir ferdi ile bir ailedir. Bu büyük aileyi tekrar bütün fertleriyle birlikte görmek nasip oldu. Bugün de burada birlikteyiz. İnşallah yarında, sonrası bütün günlerde de bu bütünlük ve bu kardeşlik duygularıyla hizmete devam edeceğiz"dedi

Daha sonra Osmaneli Belediye Başkanı Mehmet Isıkan söz aldı. Isıkan, gençlik kollarının etkinliğinin artması adına yapılan bu organizasyonun çok başarılı olduğu, AK Gençliğin, bölgedeki gücünün her geçen gün artarak, topluma ve bulundukları bölgelerdeki gençlerin sorunların çözümüne daha etkili şekilde katkıda bulunma gayretinde olduğunu vurguladı.

Son olarak konuşan Ak Pati Bilecik Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Kurt ise "Gençlere birlik beraberlik içinde hareket ederek, ülkemizi üzerinde oynanan oyunlara tarafsız kalmamalıyız, elele verip bu durumlardan vatandaşlarımızı bilgilendirmeliyiz. Bizi yoğun bir süreç beklemektedir Gezi Parkı olaylarının iç yüzünü bütün vatandaşlarımıza anlatmalıyız" dedi.

Program, toplantı sonunda plaket verme töreni ardından sona erdi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti Gençlik Kolları 4'ncü İstişare Toplantısı Osmaneli'de Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement