AK Parti Meyhaneye ve Avm'ye Girecek - Son Dakika
Politika

AK Parti Meyhaneye ve Avm'ye Girecek

AK Parti Meyhaneye ve Avm\'ye Girecek

Elif DEMİRCİ/İZMİR, (DHA) BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan'ın belediye başkan adaylığı döneminde İstanbul'un Beyoğlu İlçesi'nde oyları meyhaneye de girerek arttırdığı yönündeki siyasi tüyosunu alan AK Parti İzmir İl Başkanı Ömür Kabak, İzmir'de meyhaneye de AVM'ye de gideceklerini söyledi.

02.10.2010 14:08

Elif DEMİRCİ/İZMİR, (DHA)

BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan'ın belediye başkan adaylığı döneminde İstanbul'un Beyoğlu İlçesi'nde oyları meyhaneye de girerek arttırdığı yönündeki siyasi tüyosunu alan AK Parti İzmir İl Başkanı Ömür Kabak, İzmir'de meyhaneye de AVM'ye de gideceklerini söyledi. Kabak, bunların yanı sıra partililerin konserlere, sinema ve tiyatro gibi etkinliklere katılarak oy alamadıkları İzmirli'yi ikna edeceklerini kaydetti.

İzmir'de bu ayı her gün bir ilçede toplanıp referandum sonuçlarını analiz etmekle geçirecek olan AK Parti, kasım ayında sokağa inecek. Hedef, partiye önyargılı seçmeni ikna etmek. Bunu yaparken yine birebir görüşme yöntemini kullanacak olan parti, oy alamadığı kesimle meyhaneye de, AVM'ye de girerek, sinema, tiyatro ve konser takip ederek temasa geçecek.

AK Parti İzmir İl Başkanı Kabak, "Gençlerin katıldığı konserlerde bulunacağız. Sinema, tiyatro ve sergi gibi etkinliklerde yer alacağız. Meyhaneye daha önce de propaganda için gitmiştim. Seçim öncesi buralarda daha çok çalışacağız. Mektup göndererek partiye davet edeceğimiz seçmene burada kendimizi anlatacağız. İkna kabiliyeti yüksek, iletişim becerisine sahip partililerimizden oluşturacağımız gruplar, kapı kapı gezerek Hükümet'in çalışmalarını anlatacak. İzmirli'nin yerel yönetimlerden duyduğu memnuniyetsizlik işimizi kolaylaştıracak. Yerel muhalefete hız vereceğiz" dedi.

İl Başkanlığı'nın partiye karşı önyargıları yıkmak için düzenlediği 'Neden AK Parti' konulu konferans dizisi, Kasım ayında Adalet Bakanı Sadullah Ergin ile sürdürülecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika AK Parti Meyhaneye ve Avm'ye Girecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement