Ak Partili Ertürk: "Seçim Yasakları Başlayana Kadar Terlemeye Devam" - Son Dakika
Politika

Ak Partili Ertürk: "Seçim Yasakları Başlayana Kadar Terlemeye Devam"

Ak Partili Ertürk: "Seçim Yasakları Başlayana Kadar Terlemeye Devam"

AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Ahmet Haldun Ertürk, Fatih’te esnafı ziyaret etti.

03.06.2015 17:00

AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Ahmet Haldun Ertürk, Fatih'te esnafı ziyaret etti. Ertürk, "Seçim yasakları başlayana kadar terlemeye devam, koşturmaya devam" dedi.

AK Parti İstanbul Milletvekili ve AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Ahmet Haldun Ertürk, Fatih Küçük Ayasofya Mahallesi'nde esnafı ziyaret etti. Ziyaret ettiği her esnafa karanfil veren Ertürk, vatandaşlarla sohbet ederek, hatıra fotoğrafı çektirdi. Ahmet Haldun Ertürk'ün gerçekleştirdiği ziyarete, Fatih Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Suver, AK Parti Fatih Kadın Kolları Başkanı Büşra Uncu Özten ve partililer eşlik etti. Ziyarette esnafa karanfil veren Ertürk, "Esnafımızın AK Parti'ye güveni tam" dedi.

Seçim yasaklarına kadar çalışmaya devam edeceklerini belirten Ahmet Haldun Ertürk, "Esnaf genellikle halinden memnun. Teveccühü devam ediyor AK Parti'ye. Bir sıkıntı yaşamıyoruz. Tabi ki ülkenin yurtdışından kaynaklı sıkıntılar var. Doların artması gibi. Ama bu sıkıntılar da seçimden sonra komşu ülkelerde rahatlama olduktan sonra onlarda daha mutlu olacak diye düşünüyorum. Esnafımızın güveni halen AK Parti'ye tam ve bu sıkıntılı durumdan çıkmanın yolu tekrar yeniden AK Parti'dir diye esnafımız düşünüyor. Son 5 gün son dakikaya kadar yani Cumartesi günü akşamı seçim yasakları başlayana kadar terlemeye devam, koşturmaya devam" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Ak Partili Ertürk: 'Seçim Yasakları Başlayana Kadar Terlemeye Devam' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement